NAV søker Fagleder sikkerhetsrisiko

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Vil du være med på laget som har en viktig rolle i å sikre NAV? Har du bred erfaring med risikostyring for sikkerhetsområdet; både strategisk og operativt? Da er kanskje du den vi leter etter!

Sikkerhetsseksjonen ligger i Økonomi- og styringsavdelingen i Arbeids- og velferdsdirektoratet og er ansvarlig for risikostyring innen sikkerhet og at sikkerhetsrisikoer blir rapportert som del av øvrig virksomhetsstyring. Du vil være sentral i å utvikle den videre retningen, og være faglig sparringspartner for ulike ledelses- og fagfunksjoner i Arbeids- og velferdsdirektoratet, herunder innen både virksomhetsledelse, produktutvikling og IT-støttefunksjoner. I tillegg vil du være en sentral aktør i den helhetlige sikkerhetsstyringen i NAV. Som fagleder vil du rapportere til sikkerhetssjef i Økonomi- og styringsavdelingen.

Sikkerhetsseksjonen har et virksomhetsovergripende og overordnet ansvar for sikkerhets- og beredskapsarbeidet i NAV, inkludert kvalitetssikring iht. nasjonale og internasjonale sikkerhetsnormer og forpliktelser.

Sikkerhetsseksjonen består i dag av 11 medarbeidere og har fagansvaret for strategi og styring innen informasjonssikkerhet, samfunnssikkerhet, beredskap og forebyggende sikkerhet i tillegg til ansvar for regimet for logginnsyn i NAV.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og forvalte NAVs samlede risikobilde knyttet til sikkerhetsområdet og integrere dette med risikobildet på overordnet nivå
 • Videreutvikle prosess og metode for risikostyring innen sikkerhet som en del av styringssystem for sikkerhet i NAV
 • Utvikle rammeverk for risikovurdering av sikkerhet, herunder sikkerhet i tredjepartsforhold
 • Du vil fungere som en viktig rådgiver for virksomhetens ledelse innen sikkerhetsfaglige vurderinger og veiledning
 • Enkelte oppgaver i Sikkerhetsseksjonen vil kreve sikkerhetsklarering og uten slik klarering kan arbeidstakeren ikke jobbe med disse oppgavene. Oppstår en slik situasjon må arbeidstakeren påregne å utføre seksjonens øvrige oppgaver slik de til enhver tid er
Rollen vil ha et spesielt ansvar for risikovurderinger innen cyberdomenet.

Krav til kompetanse

 • Mastergrad innen informasjonssikkerhet. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Erfaring med risikostyring, risikoforståelse, risikokommunikasjon, risikohåndtering og sikkerhetsledelse i store og komplekse virksomheter
 • Erfaring med og kjennskap til risikovurderingsmetodikk
 • Erfaring med cyberrisiko
 • Erfaring med å gjennomføre tredjepartsrisikovurderinger, samt å etablere regime for dette er en fordel
 • Erfaring med rapportering av sikkerhetsrisikoer som en del av virksomhetsstyringen er en fordel
 • Erfaring med å jobbe i tverrfaglige team og med smidig utviklingsmetodikk er en fordel
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Som fagleder i NAV er det viktig at du er endringsvillig og strukturert. Du trer inn i tverrfaglig team med en positiv innstiling, men du er også selvgående når det er nødvendig. Det er nødvendig at du har gode analytiske- og systematiske evner.

Vi tilbyr Utover dette kan vi tilby deg:

 • Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), lønnsspenn fra kr. 768 500 til kr. 967 400. For spesielt kvali?serte kandidater kan høyere lønn vurderes
 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Sommer- og vintertid (7 timer inkl. lunsj) og mulighet for å opparbeide fleksitid
 • Hytteforening med mulighet for å leie leilighet på fjellet
 • Bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter, samt godt utstyrt trimrom
 • Nye, flotte lokaler på Helsfyr

 • Om arbeidsgiveren

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 22 000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.

For å kunne levere best mulig tjenester er det viktig med mangfold i rekrutteringen. Vi oppfordrer derfor personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en til å søke jobb hos oss. Vi legger arbeidsforholdene til rette for deg dersom du har behov for det. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette. Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no.

Hverdagen hos oss i Arbeids- og velferdsdirektoratet er hybrid. Som mange andre organisasjoner utforsker vi hva det kan bety i praksis, noe vi håper du vil være med å forme. Vi tror at du som sitter nærmest oppgavene vet best hvordan de skal løses. Både fra et hjemmekontor og fra våre nye lokaler på Helsfyr. Vi håper du vil vokse og utvikle deg med oss på kontoret, men har også tillit til at du jobber like bra hjemmefra.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen