Er du god på å kommunisere verdien av løsninger til andre?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Trives du med å identifisere og utvikle kommersielle muligheter med utgangspunkt i digitale tjenester og løsninger? Er du samtidig god på å kommunisere verdien til andre?
GlobalConnect går til markedet med løsninger helt i front av utviklingen. Dette medfører at de kan levere betydelig større merverdi enn sine konkurrenter, og kan tilby sine kunder kommunikasjonsløsninger hvor de tar totalansvaret for kommunikasjonsløsningene til en virksomhet.

Som Client Executive hos GlobalConnect vil du jobbe med å videreutvikle kundeforholdet til noen av selskapets største og viktigste kunder. Videreutvikle relasjonene til kunden, kartlegge kundens behov og presentere løsninger som forsterker relasjonen mellom Global Connect og kundene, er viktige oppgaver i rollen.

Du vil, sammen med andre kompetanseteam, utarbeide løsningsforslag, tilbud og kontrakter basert på kundenes behov og mål. Du vil aktivt lede dialogen med kundene der fokus vil være hvordan GlobalConnect sine innovative løsninger for datakommunikasjon, sikkerhet og nettverk kan bidra til å understøtte kundens fremtidige forretningsmål. Du drives av strategisk og proaktivt salgsarbeid til kunder i storkunde segmentet og opptrer som rådgiver med utgangspunkt i kundens forretning. I GlobalConnect liker vi å ha høyt aktivitetsnivå mot og med kunder, enten alene eller sammen med dyktige ressurser internt, slik at våre kunder opplever seg sett og forstått.

Våre storkunder har mer enn 250 ansatte, og du må være komfortabel med å fungere som en rådgiver mot toppledelsen i denne type selskap. GlobalConnect er et sterkt teknologidrevet selskap som nå har nye spennende satsningsområder, så at du er teknologisk nysgjerrig og lærevillig er en forutsetning.

GlobalConnect tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og bilordning
  • Pensjons- og gruppelivsforsikring samt helse- og reiseforsikring
  • Utviklingsmuligheter i et Europeisk IT-selskap i vekst
  • Gode muligheter til a° påvirke egen arbeidssituasjon
  • Et arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling
  • En moderne arbeidsplass på° Fornebu, hybrid kontorløsning inkl. hjemmekontor

Om arbeidsgiveren

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi va°rt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 93.000 kilometer fiber og 27.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter a° fokusere pa° det de virkelig brenner for. GlobalConnect har 1600 ansatte og omsetning pa° over 500 millioner euro i året.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen