Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT konsulent til SAP Norge!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du fullført IT-utdanning eller er fortsatt student og ønsker en spennende deltidsjobb innen IT/support? Som IT-konsulent i SAP Norge vil du få jobbe med tekniske problemstillinger og få muligheten til å jobbe med ledende teknologier og cloud-løsninger!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner SAP Norge ser vi etter en IT-konsulent til 60% stilling. Som IT-konsulent i SAP vil du ha oppgaver knyttet til overvåkning og vedlikehold av organisasjonens datasystemer og maskinvare. Du vil være ansvarlig for å diagnostisere eventuelle maskin- eller programvarefeil ved systemene og løse problemene enten personlig eller eksternt i henhold til selskapets SLA'er. Du jobbe tett sammen med det nordiske support-teamet hvor du vil møte og løse problemstillinger på 2. linje, både remote og on-site.

Arbeidsoppgaver

Dine primære arbeidsoppgaver vil være

 • Brukersupport på 2. linje via telefon, web, fjernstyring og on-site
 • Hendelseshåndtering i Service now
 • Feilsøking og feilretting
 • Overvåkning, klargjøring og vedlikehold av hardware/software

Vi søker deg som

 • Studerer/har fullført høyere utdannelse innen IT
 • Erfaring med ITIL, Microsoft, Apple og Android maskinvare samt operativsystemer
 • Kjennskap til ticketsystemer og støtteprosesser / Service Now Platform
 • Kommuniserer flytende på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Løsningsorientert
 • Ansvarsfull
 • Selvstendig

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest
 • Varighet: Bemanning 6 måneder
 • Søknadsfrist: Snarest


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med SAP Norge. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen