Nettverkskonsulent

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo, Gjøvik, Fredrikstad, Drammen, Porsgrunn.
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Seksjon Datakommunikasjon i Sykehuspartner søker etter ny erfaren Nettverkskonsulent til Network Operations Center (NOC).
Seksjon for Datakommunikasjon er organisert under avdeling Basistjenester i Sykehuspartner HF.

Datakommunikasjon har ansvar for drift og utvikling av nettverkene i og mellom alle sykehus i Helse Sør-Øst. Vi skal i løpet av de neste 5 – 10 årene modernisere hele nettverket, samtidig som vi skal bygge flere nye sykehus i Helse Sør Øst. Vi søker derfor etter motivere medarbeider som ønsker å bli med på denne reisen, hvor man får en unik mulighet til å bidra til samfunnsviktige oppgaver.
Her får du brukt din kompetanse, samt en unik mulighet for å heve din kompetanse innen nettverk og datakommunikasjon.

Vi søker deg som vil vær med og bygge din karriere i det mest spennende område innen IKT; helse-IKT!

Denne stilling er lokalisert i våre lokaler på skøyen i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Drammen, Hamar, Gjøvik eller Fredrikstad.

Arbeidsoppgaver

Stillingene som lyses ut har stillingskode som Nettverkskonsulent  innenfor IT og Nettverkstjenester. Arbeidsoppgaver vil være knyttet til ett eller flere av følgende arbeidsoppgaver:

 • Inngå som en del av vårt fagteam i Network Operations Center (NOC)
 • Ved behov inngå i rollen som NOC Koordinator i NOC
 • Varierte arbeidsoppgaver for å levere på innmeldte saker fra våre kunder/brukere.
 • Leveranser og drift av nettverk sine tjenester på Cisco, Extreme, HP, juniper, brannmur og F5 Lastbalansering.
 • Bidra til kompetansedeling og dokumentasjon


Du vil jobbe i Datakommunikasjon sin avdeling med over 40 kompetente medarbeidere innenfor Nettverksteknologier.

Kvalifikasjoner

 • Universitets eller høgskoleutdannelse på bachelor nivå
 • Relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende formell kompetanse
 • Erfaring med drift av nettverkstjenester LAN, WAN, WIFI, Datasenter
 • Nettverkssertifiseringer vil være en fordel
 • Det er ønskelig at du har gode samhandlingsevner og bygger gode relasjoner med både interne og eksterne personer.
 • God Norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

Vi søker etter medarbeidere som trives i et godt teknisk inkluderende miljø med dyktige kollegaer.

 • Du kjenner deg gjerne igjen i disse beskrivelsene: ansvarsbevisst, initiativrik og en lagspiller som gjør de rundt deg gode.
 • Du kan motivere i motgang, er strukturert og ryddig.
 • Du jobber godt med kollegaer, også sammen med de som har en annen faglig bakgrunn en deg selv.


Vi har behov for nysgjerrige, fleksible og service minded medarbeidere som har lyst til å være med på en reise for å modernisere nettverket til Helse Sør Øst.

Vi tilbyr

Sykehuspartner HF tilbyr et sterkt og inkluderende fagmiljø med stor faglig bredde og kompetanse, og vi jobber med noen av landes mest spennende og komplekse oppgaver innenfor IT og Nettverkstjenester. Vi dekker all nettverksinfrastruktur på alle store/små sykehus og lokasjoner i Helse Sør Øst som inkluderer Datasenter, LAN, WIFI, WAN og sikkerhet. Hos oss vil du få en utfordrende og variert stilling som kombinerer fokus på operative tekniske oppgaver og arbeid med viktige forbedringstiltak i et spennende fagmiljø med dyktige kollegaer.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferds- og pensjonsordninger.

Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale.

Stillingen utlyses der hvor vi har faste kontorplasser i Sykehuspartner. Oslo, Drammen, Porsgrunn, Grimstad, Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Fredrikstad.

Vi vurderer kandidater fortløpende, oppstart vil være etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Roy Kenneth Torgersen
Stillingstittel
Enhetsleder
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen