Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du student med teknisk interesse og servicehjerte?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Bergen, Stavanger og Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med Rack & Stack for et etablert dataselskap? Her får du mulighet til en meritterende deltidsjobb å kombinere med studiene. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, her er det interesse som gjelder!

Informasjon om stillingen

Netsecurity søker installasjonstekikere til OsloBergen og Stavanger! Er du student i en av disse byene og ønsker teknisk deltidsjobb! Da anbefaler vi deg å søke!

Du blir tilbudt

 • Solid opplæring for å gjøre deg kjent med hvordan du installerer IT-systemene. All opplæring vil foregå på engelsk - du må derfor beherske engelsk
 • En meritterende og fleksibel deltidsjobb
 • Som konsulent for Academic Work tilbyr vi store muligheter for deg til å vokse profesjonelt, bygge ditt nettverk og skape verdifulle kontakter for fremtiden. Les mer om vårt konsulenttilbud

Arbeidsoppgaver

 • Oppsett og montering av datautstyr og servere

Vi søker deg som

 • Studerer og/eller har arbeidserfaring innen IT-feltet
 • Besitter gode kunnskaper i engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig
 • Godtar en bakgrunnssjekk
 • Gjerne har førerkort klasse B, da reising til oppdrag må påberegnes
 • Er teknisk interessert

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 20% stilling i Bergen og Stavanger. 40% stilling i Oslo
 • Plassering: Bergen, Stavanger og Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Netsecurity har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Netsecurity har i mer enn 10 år tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen it-sikkerhet i det norske markedet. Vi hjelper bedrifter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere og etiske hackere. Kompetansen og tjenestene vi tilbyr, bidrar til at våre kunder er bedre forberedt og beskyttet mot alvorlige angrep utenfra.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen