Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Seksjonsleder BI utvikling

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Sykehuspartner søker etter en leder for et nytt team bestående av utviklere/analytikere som skal bidra til bedre sykehusdrift og pasientbehandling gjennom utnyttelse av bl.a. helsedata.


Behovet for analyse, rapportering og annen datautnyttelse er stort i Helse Sør-Øst, og behovet vil øke ytterligere i tiden fremover. Dette er bl.a. belyst i Regional utviklingsplan 2040 for Helse Sør-Øst.

Helse Sør-Øst lanserte i 2022 en ny regional data- og analyseplattform som skal brukes til å utvikle data- og analyseløsninger med utgangspunkt i sykehusenes felles behov. Med bakgrunn i dette søker Sykehuspartner etter en leder for et nytt, voksende og svært kompetent team av utviklere/analytikere (p.t. 12 medarbeidere).

Sykehuspartner er en del av Helse Sør-Øst. Helse Sør-Øst eies av staten og sørger for spesialisthelsetjenester til 3,1 millioner mennesker. Det arbeider til sammen 81 000 ansatte i Helse Sør-Øst.

I denne lederstillingen får du virkelig muligheten til å gjøre en betydelig forskjell innen et svært viktig samfunnsoppdrag!

Arbeidsoppgaver

Seksjonslederens viktigste oppgave er å kontinuerlig legge til rette for at teamets medarbeidere har spennende og utfordrende prosjekter (rett oppgave til rett person) og at de har nødvendige rammebetingelser for å kunne lykkes med sine leveranser, bl.a. gjennom å:

 • Være en engasjerende, motiverende og tydelig personalleder
 • Hjelpe til med beslutninger/prioriteringer når ting stopper opp
 • Være en god sparringspartner (faglig og prosessuelt)
 • Ha løpende oversikt over seksjonens leveranser og kapasitet


Seksjonslederen inngår i lederteamet til avdeling Data og analyse. Lederen vil også få noen ansvarsområder utover å lede seksjonens medarbeidere.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års relevant ledererfaring (personal og/eller prosjekt)
 • Utdanning på mastergradsnivå. Eksempler på relevante utdanninger: Sivilingeniør, siviløkonom, Master innen IKT/statistikk/matematikk
 • Meget god fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring med smidig utviklingsmetodikk er en fordel
 • Erfaring innen datavarehus, analyse og/eller rapportering er en fordel
 • Seksjonen jobber med en rekke ulike verktøy og teknologier, bl.a. Power BI, SSAS, MS SQL Server, SSIS, SSMS, Visual Studio, PowerShell, MDS, Azure DevOps, Oracle Database, Oracle Data Integrator, Oracle Golden Gate, Python, Git, m.m. Erfaring med bruk av noen av disse verktøyene er en fordel.

Personlige egenskaper

 • Du delegerer ansvar og viser tillit
 • Du er åpen, ærlig og en god lytter
 • Du er fleksibel og tilgjengelig
 • Du er engasjert og evner å la det smitte over på andre
 • Du er opptatt av å bygge og dele din kompetanse
 • Du er analytisk, jobber strukturert og evner å sette deg raskt inn i problemstillinger
 • Du er løsningsorientert og har en sterk gjennomføringsevne
 • Du har god generell forretningsforståelse

Vi tilbyr

 • En utfordrende, spennende og givende lederstilling
 • Et bredt og kompetent fagmiljø i sterk vekst og utvikling
 • Dyktige, engasjerte og hyggelige kollegaer
 • Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår


Arbeidssted: Skøyen (rett ved togstasjonen)

Merk: Vennligst legg ved karakterutskrifter/vitnemål fra både universitet/høyskole og videregående skole.

Stikkord: Helsedata, Data engineering, Data science, ETL-utvikling, Business Intelligence, Rapportutvikling, Avansert analyse

Sykehuspartner HF er underlagt sikkerhetsloven. Det er pr. i dag ikke et krav om sikkerhetsklarering for denne stillingen, men et slikt krav kan bli stilt på et senere tidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jon Magnus Høegh-Omdal
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
997 98 224
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen