Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Markedskoordinator søkes til spennende, nyopprettet stilling hos Lingit!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2023
Gå til søknadsskjema

Nyutdannet innenfor markedsføring og innehar relevant erfaring fra området? Har du ambisjoner om større ansvarsområder og ønsker en jobb med mening? Lingit ser etter et nytt tilskudd som trives med markedskommunikasjon, strategi og utvikling!

Informasjon om stillingen

Lingit hjelper tusenvis av mennesker med lese – og skrivevansker hver dag. Vi brenner for å skape like muligheter for alle, og har i en årrekke utviklet programvare som gir støtte for de som trenger hjelp til å skrive, lese og forstå.

Lese – og skrivevansker er en utbredt og vanlig problemstilling i utdanning - og arbeidslivet. Særlig fokus får dette i skolen der lese og skrivevansker er krevende for elevers utdanning. I mer en 20 år har Lingit kombinert det fremste innen språkforskning og teknologi for å utvikle en programvare som gir mennesker et sterkere grunnlag med lese – og skrivestøtte.

Lingit er en del av det verdensledende konsernet Texthelp Group – med kontorer i København, Storbritannia, USA, Sverige, Australia og Irland. Sammen er vi rundt 500 ansatte som jobber med verdensledende utvikling av teknologi som tilrettelegger for lesing og skriving.

Hvorfor jobbe hos Lingit?

Som ansatt i Lingit får du være med på en svært spennende reise hvor vi jobber med et samfunnsnyttig produkt med stor betydning for fremtiden. Vi er en sterkt faglig kompetent gjeng og arbeidsmiljøet bærer preg av tett samarbeid og personlig utvikling. Du vil bli en brobygger mellom det norske markedet og marketing-teamet globalt og vil dermed ha svært stor påvirkningskraft på det norske markedet.

Dette er en selvstendig stilling hvor du vil få mulighet til å forme rollen som du vil, i tillegg til å ha stor innflytelse på hvordan rollen din vil se ut. Vi har solide prosesser og guidelines, og i samarbeid med marketing-teamet globalt vil du selvstendig skape markedsstrategien i Norge og eie plan og budsjett.

I tillegg får du:

 • En fleksibel arbeidshverdag med internasjonalt mindset og mulighet for hjemmekontor et par ganger i uken.
 • Svært gode pensjonsordninger og forsikringsordninger; bl.a. helseforsikring og privat reiseforsikring.
 • Mulighet til å bygge deg opp et stort faglig nettverk, både lokalt og globalt.
 • Selskapet dekker utgifter til treningssenter, bredbånd og mobil.
 • Fri på bursdag.
 • Subsidiert kantineordning.

Arbeidsoppgaver

I Lingit får du en fleksibel og variert hverdag, og du får mye frihet under ansvar. Hos oss får du jobbe med flere ulike ansvarsområder, men typiske arbeidsoppgaver vil omhandle:

 • Analysere, optimalisere og implementere Lingits digitale strategi
 • Produksjon og koordinering av markedsinnhold og markedskommunikasjon, samt ledelse og prosjektstyring av Lingits digitale flater.
 • Koordinere og gjennomføre kampanjer for å generere markedsoppfølginger (leads) samt bidra med utvikling og gjennomføring av seminarer, webinarer og opplæringsprogrammer
 • Markedsføring mot eksisterende kunder i tilknytning til produktoppdateringer og lanseringer, casestudier og rapportering.
 • Koordinere og utvikle samarbeidet mellom interne og eksterne partnere og ambassadører, influencere, PR-byråer og tredjepartsleverandører.
 • Rapportere om investeringsavkastning for markedsføringskampanjer via relevante måleverktøy.
 • Budsjettstyring relatert til markedsføring, inkludert innkjøpsansvar for markedsmateriell.


Stillingen innebærer noe reisevirksomhet. Vi ønsker derfor at du ser positivt på dette. Utover dette vil du også hjelpe til med implementering og drift av markedsteknologiske integrasjonsprosjekter, samt lansere nye produkter i samarbeid med internasjonale kollegaer.

Vi søker deg som

 • Minimum bachelorgrad i markedsføring, kommunikasjon, forretningsutvikling eller andre relevante fagfelt.
 • Behersker norsk på et erfarent nivå, muntlig og skriftlig. Det er også viktig at du evner å kommunisere på engelsk med øvrige kolleger på tvers av landegrensene.
 • Med fordel innehar erfaring med administrative og organisatoriske oppgave.
 • Innehar høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne samt kan identifisere deg med Lingit's kjerneverdier.


I denne rekrutteringsprosessen vektlegger vi personlige egenskaper såvel som formell kompetanse.

Det er viktig for oss at du skal trives og lykkes i din stilling hos oss som markedskoordinator og har tro på selvstendige personer som evner å identifisere og initiere relevante oppgaver.

Du er strukturert og evner å planlegge og prioritere jobben din effektivt samtidig som du jobber systematisk med oppgaver og prosjekter.

Sist, men ikke minst; det er viktig at du er kreativ da du promoterer nye iniativer, utvikler effektive og gjennomførbare løsninger og kan bruke kreative måter for å finne nye løsninger.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling hos Lingit
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no
 • Søknadsfrist: Vi har en løpende selekteringsprosess og anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant, men senest innen 31. januar 2023


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Lingit har siden 2001 utviklet programvare som gir støtte for de som trenger hjelp til å skrive, lese og forstå. Hver dag hjelper vi tusener av brukere å kompensere for sine lese- og skrivevansker, og våre ansatte brenner for å skape like muligheter for alle.

Les mer om oss og hva vi tilbyr her!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen