Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Sykehuspartners nye sikkerhetsrådgiver?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Grimstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Avdeling Sikkerhet i Sykehuspartner HF er i vekst og vi søker en ny sikkerhetsrådgiver til våre kontor på Skøyen og i Grimstad. Vi søker etter  deg med en faglig sterk og erfaren bakgrunn som sikkerhetsrådgiver

Sykehuspartner HF er spesialisthelsetjenestens største databehandler, vi leverer IKT-, HR- og prosjekttjenester til sykehus fra Flekkefjord i sør-vest til Tynset i nord-øst. Hver dag er rundt 80 000 ansatte og nærmere 3 millioner innbyggere avhengig av IKT-tjenestene som vi leverer. Sykehuspartner HFs visjon er å være en partner for helsetjenester i utvikling, og den økende digitaliseringen i helsesektoren byr både på store muligheter, men også på utfordringer.

Vi søker ny en kollega som kan følge store, samfunnskritiske prosjekter fra kravspesifikasjon til nøkkelferdig sikret produkt.  Vi er det største og mest komplette sikkerhetsmiljøet i helsesektoren, og vi ønsker å bruke deg og din kompetanse for å sikre at Helse Sør-Øst lykkes med digitaliseringsreisen vi har lagt ut på.

Som en del av teamet vil du være med å gjøre fremtidens helsetjenester trygge.

Arbeidssted er primært Skøyen, Oslo men Grimstad kan vurderes.

Arbeidsoppgaver

Stillingene som lyses ut har stillingskode som rådgiver eller seniorrådgiver innenfor informasjonssikkerhet. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til ett eller flere av følgende områder:

 • Sikkerhetsrådgivning innenfor informasjonssikkerhet, primært i store, regionale digitaliseringsprosjekter.
 • Styrke Sykehuspartner HFs ledelsessystem for informasjonssikkerhet (basert på ISO 27001).
 • Bidra i viktige interne kvalitetsforbedringsprosjekter innenfor informasjonssikkerhet.
 • Bidra i anskaffelser av nye tjenester.


Du vil jobbe i Sikkerhetsavdelingen med over 20 medarbeidere fordelt mellom Grimstad og Skøyen.

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning på masternivå er foretrukket, men lang og relevant erfaring kan erstatte dette kravet.
 • Erfaring fra informasjonssikkerhetsarbeid, gjerne i eller knyttet til spesialisthelsetjenesten
 • Det er ønskelig at du har gode samhandlingsevner og bygger gode relasjoner med både interne og eksterne personer
 • Relevante sertifiseringer (som CISM, CISSP, ISO 27001 Lead Implementer e.l.) innen informasjonssikkerhet er et pluss
 • Erfaring innenfor implementering av skytjenester er en fordel


Du må kunne sikkerhetsklareres. 

Personlige egenskaper

Vi søker etter en medarbeider som trives i et godt, raust og inkluderende miljø med dyktige kollegaer.

 • Du kjenner deg gjerne igjen i disse beskrivelsene: ansvarsbevisst, initiativrik og en lagspiller som gjør de rundt deg gode.
 • Du kan motiverer i motgang, er strukturert og ryddig. Du jobber godt med kollegaer, også utenfor informasjonssikkerhetsaksen. 


Er du seniorrådgiver bør du kunne levere selvstendig og uavhengig. Du setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger, og evner å balansere ulike behov og interesser. Du kan lede møter, og være tydelig når det er behov for det – men du er gjerne også den som gir rom for nye synspunkter og innspill. 

Vi tilbyr

Sykehuspartner HF tilbyr et sterkt og inkluderende fagmiljø med stor faglig bredde og kompetanse, og vi jobber med noen av landets mest spennende og komplekse oppgaver innenfor informasjonssikkerhet. Våre ansvarsområder dekker bl.a. sikkerhetsrådgivning, internkontroll, revisjon, tilgangsstyring, brukeropplæring/awareness, sikkerhets- og risikostyring, og utarbeidelse og forvaltning av ledelsessystemet for informasjonssikkerhet.

Informasjonssikkerhet er en kjernekompetanse i Sykehuspartner HF, og vi rapporterer til virksomhetens daglige leder. I tillegg til avd. Sikkerhet har også Sykehuspartner HF et eget CERT (Computer Emergency Response Team) som består av ca 20 medarbeidere.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferds- og pensjonsordninger.

Fleksibel arbeidstidsordning og mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale

Stillingen utlyses både i Oslo og i Grimstad.

Vi vil vurdere kandidater fortløpende, oppstart vil være etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Gro Hvass
Stillingstittel
Seksjonsleder Sikkerhetsrådgivning
Telefon
901 70 983

Kontaktperson
Christian Jacobsen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
916 19 253
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen