Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fullstack-utvikler søkes til spennende stilling hos Ceetron Solutions!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.02.2023
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med full-stack sky-teknologi og ønsker å videreutvikle deg innen digitalisering og datavisualisering for smartere bruk av ingeniørdata? Vil du jobbe med nyutvikling av løsninger med stor nytteverdi? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

Moderne skyløsninger er på full fart inn hos ingeniører med alle sine utfordringer på brukervennlighet, komplekse data, store datamengder og ytelse. Hos oss vil du jobbe med utvikling av effektive brukergrensesnitt, digitalisering og datavisualisering for ingeniører. Vi utvikler produkter med stor nytteverdi, blant annet open source løsninger som benyttes av mange brukere verden over.

Du vil bli en del av vårt team hvor alle er sterkt inkludert i alle faser av prosjektene. Vi er tett på våre kunder fra behovsavklaring til leveranse, og på den måten utvikler vi løsninger iterativt med et godt fokus på sluttbruker i hele utviklingsprosessen. Vi som jobber her er engasjerte, faglig sterke og samarbeider godt.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Utviklingsarbeidet skjer in-house ved hjelp av JavaScript/TypeScript, Node.js, Python og C++ avhengig av prosjekt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på, og er alltid åpen for at du kommer med dine innspill.

Hvorfor jobbe hos Ceetron Solutions?

 • Du vil få spennende og variert arbeidsoppgaver i tett samarbeid med engasjerte og dyktige kunder.
 • Du blir en viktig og synlig bidragsyter inn mot våre kunder
 • Vi er et selskap med flat struktur og korte beslutningslinjer. Du vil få muligheter til å påvirke både selskapet og sluttproduktet
 • Vi kan skryte av et motiverende og inkluderende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Flotte, nye kontorlokaler i Trondheim

Vi søker deg som

 • Har erfaring eller ønsker å bli en dyktig fullstack-utvikler - en som også kan React til fingerspissene
 • Behersker objekt-orientert programmering innenfor eksempelvis C#, C++ eller Java
 • Har kjennskap til iterativ systemutvikling og Scrum
 • Har relevant teknologisk utdannelse på universitetsnivå
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Vi skjønner at du ikke kan alt fra før, men vil ha deg med vilje og interesse til å lære sammen med dyktige kolleger. Vi jobber helst to eller flere sammen og etablerer team med rett kompetanse til å implementere og levere løsningene.

Du har erfaring og genuin interesse for programmering og et driv for å øke din kompetanse og kunnskap. Du har stor gjennomføringsevne, er initiativrik og verdsetter et sterkt faglig miljø.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast ansettelse hos Ceetron Solutions
 • Plassering: Kjøpmannsgata 35, 7011 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen rettes til Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på e-post silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme og senest innen 5. februar

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim som ble etablert i 2013. Vi er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata. Våre tjenester benyttes av et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet har kontorer i Kjøpmannsgata 35 i Trondheim og en solid økonomi. Les mer om Ceetron Solutions AS på www.ceetronsolutions.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen