Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker rådgiver i informasjonssikkerhet til samfunnsnyttig digitaliseringsprosjekt!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å være en viktig bidragsyter i et større meningsfylt prosjekt? Har du også lengre erfaring med informasjonssikkerhet og personvern, og er tilgjengelig for oppstart allerede i mars? Da ønsker vi å høre fra deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker vi en Rådgiver innen personvern og informasjonssikkerhet til et større prosjekt med mål om å skape bedre digitale tjenesteløsninger.

Som rådgiver vil du bli en viktig ressurs i prosjektet, og du vil både samarbeide med, og støtte, engasjerte team og kollegaer. Ditt overordnede ansvar er knyttet til informasjonssikkerhet og personvern der du blant annet vil jobbe for å sikkrestille at alle krav og behov ivaretas. Miljøet er kunnskapsrikt og prosjektet vil kunne få positiv betydning for mange mennesker. Med fremtidsrettede løsninger og utfordringer, samt nærhet til erfarne kolleger, tror vi også at du vil kunne utvikle deg både faglig og personlig i rollen.

Du vil få mer informasjon om selskapet og stillingen i neste steg av prosessen.

Du blir tilbudt

 • Meningsfylte arbeidsoppgaver i et stort og samfunnsnyttig prosjekt
 • En variert og dynamisk rolle der dine hovedoppgaver er i prosjektet samtidig som du vil jobbe litt operativt på linje for å skape nærhet til behov og løsninger
 • Å tilegne deg erfaring og utvikle deg faglig, i samarbeid med engasjerte og erfarne kolleger
 • Jobb i en stor organisasjon med sterke forankrede verdier knyttet til blant annet inkludering, mangfold og kompetanseutvikling
 • Muligheter for fleksitid og noe hjemmekontor etter avtale

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å ivareta krav og behov innen informasjonssikkerhet og personvern
 • Sikre at lovverk, faglige krav og gjeldende regelverk for offentlige anskaffelser følges
 • Identifisere tekniske og organisatoriske avhengigheter og forutsetninger, og sikre dokumentasjon av disse
 • Bidra til gjennomføring av anskaffelsesprosessene; evaluering, forhandlinger og avtaleinngåelse
 • Bistå i behovsanalyse, kravspesifikasjon og konkurransegrunnlag til anskaffelsene i samarbeid med behovsfunksjonelle og teknisk ansvarlige.
 • Vurdering og oppfølging av risiko og sårbarhet
 • Støtte personvern og sikkerhetsteamet i organisasjonen

Vi søker deg som

 • Har 5 års erfaring med ivaretakelse av informasjonssikkerhet og personvern i store virksomheter: herunder også anskaffelsesprosjekter, spesielt ved skybaserte løsninger
 • Kjenner til rammeverk og metoder for ende til ende sikkerhet og ivaretakelse av personvern i store virksomheter og anskaffelsesprosjekter
 • Har erfaring med behov- og kravspesifisering, og utarbeidelse av konkurransegrunnlag ut fra Statens standardavtaler
 • Er godt kjent med prosessledelse og utvikling av beslutningsunderlag til ledelsen knyttet til ansvarsområdet
 • Er lydhør for behov og rammebetingelser og evner tl å tilpasse sitt arbeid inn i dette.
 • Har od muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Annen informasjon

 • Oppstart: 1. mars, søknadsfrist 29. januar
 • Arbeidsomfang: 100% i prosjektet, i første omgang til 31.12.23, med muligheter for videre arbeid i prosjektet
 • Plassering: Sentrale Oslo med nærhet til offentlig kommunikasjon
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår samarbeidspartner har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Du vil få mer informasjon om selskapet i neste steg av prosessen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen