Nyutdannet innen IT 2023? Bli en del av Inmetas onboarding program!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for koding, arkitektur og avanserte algoritmer? Inmeta vokser og søker nå etter flere motiverte og drevne utviklere på laget med oppstart høsten 2023!

Informasjon om stillingen

Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljøer som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source-teknologi - Java eller Microsoft. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen. Med bakgrunn i at man tidligere har lykkes med sine onboardingprogram søker vi nå etter nye talenter som skal utvikles gjennom denne modellen.

I denne annonsen finner du tre ulike stillinger som til sammen utgjør et team!

De tre stillingene du kan søke på er:

Power Platform utvikler: Her vil du jobbe med å utvikle programmer gjennom PowerBI, PowerApps, Flow med formål om å optimalisere drift gjennom å forstå utfordringer som bedriften står ovenfor, for å videre adressere disse gjennom applikasjoner. Liker du å jobbe med- og har god forståelse for objektorientert programmeringsspråk som javascript og react og evner å se sammenhenger mellom data og forretningsmuligheter? Da tror vi at du kommer til å blomstre i denne rollen!

CRM-utvikler: Som en CRM-utvikler vil du bruke Microsoft Dynamics til å utvikle applikasjoner for bedriften. Arbeidshverdagen er variert og inneholder oppgaver som å bygge CRM-skjemaer samt utvikle rapporter og prosjektplaner til viktige interessenter. Har du lyst til å bli en ekspert på brobygging mellom teknologi, mennesker og organisasjon vil du passe inn her.

Frontend/Fullstack-utvikler: Rollen innebærer arbeid tilknyttet utvikling av programmer og integrasjon i Microsoft 365, inkludert kommunikasjonsplattformen Teams, som for Inmeta er et viktig verktøy for samarbeid med kunder. For å lykkes i denne rollen tror vi at du som person motiveres av å både jobbe med tekniske elementer som koding samt mer analytiske oppgaver. Kombinasjon gir gode forutsetninger for at en evner å finne løsninger som møter bedriften behov.

Alle nyansatte vil starte med et teknisk onboardingprogram som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med estimering, kundeforespørsler, design, database og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Java eller Power BI, alt etter hvilken retning du ønsker å ta. Dette gir den ultimate starten på karrieren med fokus på at du får utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som utvikler-konsulent. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og utfordrende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Felles for rollene er at du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for online og on-premise, og benytte moderne brukergrensesnitt.

Som utvikler hos Inmeta vil du altså få kjenne på alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer blant annet å:

 • Utvikling av systemer og applikasjoner fra scratch
 • Lage brukervennlige løsninger
 • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
 • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg


Du får utvikle dine skills gjennom ulike verktøy, i tillegg til rammeverk som React og Angular. I tillegg får du lære mer om databaser og bli bedre kjent med teknologier som .NET, C#, Java og Kotlin.

Vi søker deg som

For å trives i de nevnte rollene ser vi for oss at du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter. Du viser i tillegg til:

 • Fullfører relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå i 2023
 • Stort engasjement og lidenskap for programmering
 • Erfaring fra enkelte programmeringsspråk som javascript eller C#
 • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
 • Behersker norsk som språk, både skriftlig og muntlig


Som person er du problemløsende og evner ådrive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ, er nysgjerrig, og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med utstrakt kundedialog og er relasjonsskapende av natur.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Fortløpende
 • Oppstart: August 2023
 • Sted: Nydalen, Oslo


Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med 200 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper spennende virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger, og ønsker oss flere med på den spennende reisen fremover! Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, har et Norgesledende miljø innen kunstig intelligens og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen