Vil du være med å sikre god kvalitet i våre IT-løsninger?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
I SPK er vi opptatt av å lage gode IT-løsninger for brukerne, både for virksomheter og medlemmer som bruker nettsidene våre, og for saksbehandlere som bruker interne systemer. Løsningene skal være enkle å bruke for alle, og de skal være sikre. Vi er på en smidig reise. Stort sett leverer vi ny funksjonalitet og systemendringer  daglig, men det er ikke alt vi klarer å levere så raskt som vi ønsker. Vi forsøker å legge til rette for at leveranser skjer med riktig kvalitet, og flere ganger om dagen når det er behov for det. Dette krever en tilpasset arkitektur, og at vi klarer å teste på riktig nivå – ikke for lite, men heller ikke for omfattende – bare passe og basert på gode risikovurderinger. Du vil få en viktig rolle i å drive oss mot målet.

Vi er opptatt av å forbedre oss. Ofte skjer forbedringen i små steg, men noen ganger i litt større løft. Nå har vi endret hvordan vi løser større utviklingsoppgaver i SPK. Vi har gått fra prosjekt – til produktorganisering. Vi leter etter deg som vil være med videre på denne reisen!

Vi ser etter deg som har erfaring med testutvikling og arbeide etter smidige prinsipper. Du har god teknisk kompetanse på test og har fokus på kvalitet. Du vil jobbe tett med flere team i våre produktområder, og du vil være med på å forbedre og videreutvikle IT-utvikling i SPK.


Arbeidsoppgaver        

Som testrådgiver er du med på å formulere våre nye mål, og du har også ansvar for målinger som kan drive oss framover. Din oppgave er også å være pådriver for god kvalitet i utviklingsarbeidet og gi råd til teamene som planlegger og utfører tester. Du legger til rette for at teamene har verktøyene de trenger for å gjennomføre testing på en god måte.


Kvalifikasjoner          

Du har høyere utdannelse, eller en kombinasjon av utdannelse og relevant erfaring, erfaring som arkitekt eller utvikler fra testmiljø er ønskelig og erfaring med test og testautomatisering. Det er ønskelig med erfaring fra smidig miljø. Du har god kjennskap til autonome team og brukerfokus og er god muntlig og skriftlig norsk.


Personlige egenskaper        

Som person er du engasjert, nysgjerrig og ønsker å lære og du bruker ny kunnskap til å gjøre forbedringer. Du trives med å samarbeide med personer fra forskjellige fagmiljøer og er god til å kommunisere. I tillegg til å jobbe godt i team, bør du også trives med å ta ansvar og å jobbe selvstendig. Du jobber strukturert og kan prioritere oppgavene dine. 


Vi tilbyr         

 • Et fellesskap av dyktige kolleger som gjerne deler kunnskap og erfaring   
 • Mulighet til å løse vårt samfunnsoppdrag der vi sørger for forutsigbarhet, trygghet og sikkerhet for våre medlemmer, og ikke minst at pensjonister får utbetalingene sine        
 • Gode og fleksible løsninger for hjemmekontor   
 • En av Norges beste pensjonsordninger, gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån         
 • Du får fleksitid og betalt overtid, men vi løser det meste innenfor vanlig arbeidstid. Vi har kortere arbeidstid på sommeren        
 • Eget idrettslag, tilbud om gruppetrening og rabatt på treningssenter        
 • Sentral plassering i nye lokaler på Skøyen med kort vei til buss, trikk og tog        
 • Innendørs sykkelparkering med sykkelvask og garderobe med dusjmuligheter    
 • Kontorløsning med universell utforming og heis i bygget         
 • Konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter          
 • Gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

SPK ønsker å speile hele samfunnet og ha bredde og mangfold i arbeidsmiljøet. Vi oppfordrer deg til å søke uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller nedsatt funksjonsevne.

Om arbeidsgiveren

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Virksomheten er organisert i fire forretningsområder og fem støtte-/stabsområder. Vi er på vei inn i en omfattende reformperiode med flere krevende og store utviklingsprosjekter. IT er et sentralt virkemiddel i den videre utviklingen av virksomheten. Reformarbeidet omfatter hele organisasjonen og krever tett samhandling mellom IT-området og forretningsområdene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen