Har du erfaring med utvikling av PowerBI eller datavarehusløsninger? Vi søker IKT-utviklere!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.02.2023
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å utvikle datavarehusløsninger eller PowerBI-verktøy i et sterkt tverrfaglig miljø og jobbe med en av Norges mest interessante eiendomsporteføljer?

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2.7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen.

Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg for alle livets faser. Det dreier seg om barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden. De nærmeste årene skal vi investere for ca. 35 milliarder kroner.

Team Analyse og tjenesteutvikling er ansvarlige for utvikling og forvaltning av BI, datavarehus og selvutviklede applikasjoner. Teamet driver tjenesteutvikling med fokus på sluttbrukere, i tillegg til å bistå med forretningsanalyse og teknologirådgivning der IKT er en viktig komponent. Vi søker nå én utvikler innenfor datavarehus og én utvikler innenfor PowerBI og Microsoft365.

Stillingene som IKT-utviklere tilhører divisjon for økonomi- og virksomhetsstyring, og rapporterer til teamleder.

Vi tilbyr:

 • En hverdag preget av selvstendighet, fleksibilitet og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Gode personlige utviklingsmuligheter i en fremoverlent organisasjon
 • Du vil få jobbe i et stort foretak med høye ambisjoner og tverrfaglig kompetanse i et av landets største fagmiljøer
 • Moderne lokaler på Helsfyr, nært trafikk-knutepunkt og egne treningsfasiliteter
 • Mulighet for trening i arbeidstid
 • Gode pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser gjennom Oslo pensjonsforsikring. Som ansatt i Oslo kommune betaler arbeidsgiver i tillegg hele pensjonspremien din etter nettolønnsordningen, dvs. at det ikke trekkes 2 % av din brutto lønn til pensjonsinnskudd.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Lønn etter avtale 

Arbeidsoppgaver

Som datavarehusutvikler vil du være virksomhetens ekspert på datavarehus og rapporteringsløsninger. Som PowerBI-utvikler vil du lage rapporter og analyser basert på datavarehusets tekniske løsninger. Begge stillingene vil også bidra aktivt i virksomhetens forretningsutvikling ved å bistå i behovskartlegging og utforming av løsninger.

 • Designe, utvikle og bygge applikasjoner/løsninger på Microsoft-plattformen, BI og datavarehus og/eller andre relevante utviklingsverktøy
 • Drifte og forvalte løsninger for arkitektur på Microsoft-plattformen, både Microsoft365 og/eller BI og datavarehus
 • Forsterke og forbedre allerede etablerte tjenester
 • Utarbeide løsningsbeskrivelser i samarbeid med andre systemeiere og løsningsarkitekter
 • Utarbeide teknisk design og innføring/implementering av nye løsninger/endringer i virksomheten

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning, minimum bachelor innen eksempelvis IKT, administrasjon, ledelse eller teknologiske fag. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Kunnskap om hvordan man kartlegger brukerbehov og utarbeider løsninger i samarbeid med behovshaver/bruker
 • Kunnskap om bruk av ulike verktøy for digital forretningsutvikling
 • Kompetanse innenfor utvikling og forvaltning av Sharepoint, Microsoft - produkter og/eller BI og datavarehus
 • Kunnskap om IT-sikkerhet er en fordel

Personlige egenskaper

 • God på å skape tillit for å bygge bro mellom IT og forretning
 • God forretningsforståelse
 • Arbeide strukturert, nøyaktig og i stand til å finne informasjon og løsninger
 • Takle omstilling og holde seg faglig oppdatert
 • Samarbeide med kollegaer, brukere og eksterne aktører, og kunne kommunisere med sluttbruker på en ikke-teknisk måte
 • God serviceinnstilling og brukerorientering


Om oss:
Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så fall få varsel om.

Om arbeidsgiveren

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2.7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen. Oslobygg KF ligger under byråd for næring og eierskap.

Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg for alle livets faser. Det dreier seg om barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden. De nærmeste årene skal vi investere for ca. 35 milliarder kroner.

Oslobygg har rundt 600 ansatte i et sterkt tverrfaglig kompetansemiljø. Dette gjør oss i stand til å være pådriver for endring og fornying i bransjen, og vi skal være i front på miljø og bærekraft, digitalisering og seriøst arbeidsliv.

Les mer om Oslobygg på www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/oslobygg/

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen