Vil du jobbe med IKT-faglig rådgivning for en av Norges største eiendomsaktører?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
07.02.2023
Gå til søknadsskjema

Vil du bruke din kompetanse innenfor bygg og IKT i et sterkt tverrfaglig miljø og jobbe med en av Norges mest interessante eiendomsporteføljer?

Oslobygg KF søker IKT-rådgiver!

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2.7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen. Oslobygg har et stort teknisk nettverk for Operasjonell Teknologi (OT) (byggnær) med tilhørende datasentre hvor mange av de tekniske installasjonene er sentralisert.

Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg for alle livets faser. Det dreier seg om barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden. De nærmeste årene skal vi investere for ca. 35 milliarder kroner.

Som IKT-rådgiver får du en sentral rolle inn mot nybygg - og rehabiliteringsprosjekter. Du vil jobbe proaktivt med forvaltning av tekniske anlegg i nye og eksisterende bygg og sikre god involvering og koordinering mellom alle berørte parter. Stillingen vil ha en rådgivende og utførende rolle når det gjelder implementering av arkitektur og prinsipper.

Stillingen som IKT-rådgiver tilhører divisjon for økonomi- og virksomhetsstyring, og rapporterer til teamleder for Teknisk rådgivning og forvaltning.

Vi tilbyr:

 • En hverdag preget av selvstendighet, fleksibilitet og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • Gode personlige utviklingsmuligheter i en fremoverlent organisasjon.
 • Du vil få jobbe i et stort foretak med høye ambisjoner og tverrfaglig kompetanse i et av landets største fagmiljøer.
 • Moderne lokaler på Helsfyr, nært trafikk-knutepunkt og egne treningsfasiliteter.
 • Mulighet for trening i arbeidstid.
 • Gode pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser gjennom Oslo pensjonsforsikring. Som ansatt i Oslo kommune betaler arbeidsgiver i tillegg hele pensjonspremien din etter nettolønnsordningen, dvs. at det ikke trekkes 2 % av din brutto lønn til pensjonsinnskudd.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Lønn etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Overordnet skal stillingen sikre at infrastruktur, tekniske anlegg og tjenester på byggene som er under etablering og i drift er basert på de til enhver tid gjeldende arkitekturprinsipper. Videre vil du fungere som et teknisk bindeledd mellom leietakere og eiendomsdivisjonen.  Andre sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • IKT-rådgivning og premissgiver for byggeprosjekter med hensyn til IKT-tekniske installasjoner.
 • Utforme IKT-krav til SKOK og veiledere
 • Samarbeide med fagmiljøer i virksomheten for å skape god samhandling og erfaringsutveksling
 • Sikre at IKT-tjenester som leietager kjøper av Oslobygg fungerer som forventet
 • Leverandørkontakt og avtaleforvaltning

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning innen IKT, minimum bachelor. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Generell god IKT-drift og OT-kompetanse
 • Nettverk og nettverkssikkerhet
 • Forståelse for roller i et byggeprosjekt som for eksempel ITB, RIE.
 • Erfaring med byggeprosjekter, samt byggteknisk drift og forvaltning
 • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne, på norsk og engelsk
 • Klasse B førerkort er ønskelig

Personlige egenskaper

 • Evne til å bygge bro mellom OT/IKT og andre fagmiljøer
 • Serviceinnstilt og brukerorientert
 • Initiativrik og ansvarsfull
 • Strukturert, innovativ og lønsningsorientert
 • Kunne jobbe selvstendig og fungere godt i et team og med evne til selv å innhente relevant og nødvendig informasjon
 • Du liker både å dele av egen erfaring og lære av kolleger
 • Du er nysgjerrig både på byggnær teknologi, teknologiutvikling og holder deg faglig oppdatert
 • Du er opptatt av kvalitet på leveranser
 • Du har høy arbeidskapasitet og klarer å holde fokus i en hektisk hverdag


Om oss Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så fall få varsel om.

Om arbeidsgiveren

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak og en av landets største byggherrer og eiendomsaktører med ca. 2.7 millioner kvadratmeter eiendom og mange spennende prosjekter i porteføljen. Oslobygg KF ligger under byråd for næring og eierskap.

Vår oppgave er å forvalte, drifte, vedlikeholde, utvikle og bygge Oslo kommunes offentlige bygg for alle livets faser. Det dreier seg om barnehager, skoler, omsorgsboliger, sykehjem, kulturbygg, idrettsanlegg, brannstasjoner og nasjonalanlegg i hovedstaden. De nærmeste årene skal vi investere for ca. 35 milliarder kroner.

Oslobygg har rundt 600 ansatte i et sterkt tverrfaglig kompetansemiljø. Dette gjør oss i stand til å være pådriver for endring og fornying i bransjen, og vi skal være i front på miljø og bærekraft, digitalisering og seriøst arbeidsliv.

Les mer om Oslobygg på www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/oslobygg/

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen