Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Leder, reiser med rekvisisjon

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.02.2023
Gå til søknadsskjema

Har du tenkt på at de fleste behandlinger i helsetjenesten starter med en reise? Pasientreiser HF administrerer rettigheten pasienten har til dekning av nødvendige utgifter når pasienten må reise til behandling. Pasienter som har medisinsk behov for det, eller som bor slik til at det ikke finnes tilbud om offentlig transport, har rett til å få en rekvirert reise. Ansvaret for slike reiser er lagt til 17 helseforetak. Pasientreiser HF har ansvar for forvaltning og utvikling av informasjonsteknologi innenfor hele pasientreiseområdet.

Pasientreiseområdet er i spennende utvikling hvor økt automatisering og digitalisering står sentralt. I fremtiden er målet at færre aktører er involvert i pasientreisen, og brukeren vil få digital støtte før, under og etter reisen. Vi arbeider smidig, og brukerbehov er førende for utviklingen tjenestene våre. 

Pasientreiser HF søker en leder som drives av å gjøre mål og strategier til virkelighet. Som avdelingsleder deltar du i en engasjert og utviklingsorientert ledergruppe. Ledergruppen jobber kunnskapsbasert og helhetlig med endringer i arbeidsprosesser, teknologiutvikling, opplæring, informasjonssikkerhet, personvern, juridiske spørsmål og kommunikasjon. 

Du rapporterer til administrerende direktør, og får ansvaret for 14 dyktige medarbeidere, som er organisert i tre tverrfaglige autonome team. Teamene utvikler og drifter tjenester og nasjonale systemløsninger innenfor området i nært samarbeid med helseforetakene. 

Dette får du ansvar for:

 • Pådriver for å realisere pasientreiseområdets mål og strategier
 • Sikre stabil drift og leveranser
 • Ha budsjett-, personal- og resultatansvar for avdelingen
 • Støtte autonome, tverrfaglige og effektive team
 • Utvikle og forbedre samhandling med brukere, helseforetak og leverandører
 • Utarbeide saker til styret og eiere
 • Bidra til å videreutvikle foretakets kultur og arbeidsmiljø 

Dette må du ha:

 • Relevant utdanning på bachelornivå eller høyere
 • Høy digital kompetanse, og erfaring med å lede teknologimiljøer
 • Kjent med smidig utviklingsmetodikk
 • Erfaring med personalledelse
 • God forretningsforståelse, og erfaring med å hente ut gevinster etter endringer
 • Forståelse for informasjonssikkerhet og personvern
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne  

Dette ser vi etter hos deg:

 • Du kjenner deg igjen i verdiene våre: engasjert, imøtekommende og pålitelig
 • Du er flink til å motivere medarbeidere til å gjøre strategi om til handling
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du er prosessorientert, jobber metodisk og strukturert
 • Personlig egnethet for stillingen 

Dette får du hos oss:

 • Et engasjert og tverrfaglig miljø
 • En nytenkende ledergruppe som jobber i fellesskap
 • Varierte og faglig utfordrende oppgaver i et foretak i utvikling
 • En spennende jobb der du får ansvar og mulighet til å påvirke
 • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
 • Gode pensjonsordninger gjennom KLP
 • Moderne lokaler, sentralt beliggende mellom Skien og Porsgrunn


Dette må du vite:

Vi vektlegger personlig egnethet for stillingen. Du må regne med noe reisevirksomhet. 

Vi ber deg levere en CV og søknad som beskriver hva du har gjort, og som får frem hva som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du må også laste opp vitnemål og attester. Vi ber deg bruke Vitnemålsportalen for å legge ved vitnemålet ditt. 

Vi er pliktige til å lage en offentlig søkerliste med informasjon om navn, kjønn, kommune og alder på alle søkere til stillinger hos oss. Hvis du ikke ønsker dette, må du forklare hvorfor du skal unntas fra listen. Hvis vi ikke kan innvilge ønsket ditt om å bli unntatt, vil vi varsle deg i forkant av en eventuell offentliggjøring.

Vi har som mål å ansette medarbeidere med ulik alder, kjønn og bakgrunn, og ønsker å legge til rette for ansatte med redusert funksjonsevne.

Nysgjerrig på stillingen eller hvordan det er å jobbe hos oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Om arbeidsgiveren

Pasientreiser HF er et nasjonalt foretak som sammen med 17 helseforetak skal sørge for at befolkningen møter gode og likeverdige tjenester på pasientreiseområdet. Foretaket har ansvar for å sikre pasientens rettigheter, utvikle teknologiske tjenester og forvalte systemene innen pasientreiseområdet. En aktiv og deltakende bruker er en forutsetning i dette arbeidet. Foretaket har etablert seg som et utviklings- og endringsorientert kompetansemiljø og våre tjenester skal være brukervennlige og tilgjengelige til enhver tid. Det blir gjennomført ca. 7,4 millioner pasientreiser årlig. Pasientreiser HF er lokalisert med hovedkontor i Skien og ved fire avdelingskontor ellers i landet. Totalt er vi 120 ansatte.

Les mer om Pasientreiser HF her: Pasientreiser.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen