Vil du jobbe med infrastruktur som kode i vårt nye Cloud Platforms Team?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Sykehuspartner har opprettet et eget virksomhetsområde for teknologi- og arkitekturstyring som er underlagt Chief Technology Officer (CTO).

I rollen som IaC-utvikler får du muligheten til å jobbe med moderne IT Infrastruktur og skyløsninger, og bidra til utviklingen av Sykehuspartner som en ledende teknologileverandør for fremtidens helseteknologi.

Vi tror du har erfaring med automatisering av IKT-Infrastrukturen og kan bidra med å sette opp en automatisert, standardisert DevOps & CI/CD pipeline ved bruk av gjenbrukbare moduler i en robust fremtidsrettet struktur. Du trives med DevOps, GitOps, Terraform, Powershell, ARM, har god kompetanse rundt Kubernetes, Nettverk, FW, Databaseteknologier, men også generell kompetanse for Sky arkitektur. Alt dette med ett sterkt fokus på sikkerhet.

Arbeidsoppgaver

 • Etablering og automatisering av IKT-infrastruktur
 • Oppsett og videreutvikling av DevOps-workflows, testmiljø og automatisert deployment
 • Identifisere muligheter for forbedring, både strategisk, men også i konkrete aktiviteter

Kvalifikasjoner

 • Utdanning på høyskole- eller universitetsnivå (bachelor/master) (relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning)
 • Erfaring med infrastruktur som kode (Terraform / Gitlab / Github)
 • Erfaring med Containerteknologi (Docker / Kubernetes)
 • Gode kommunikasjonsevner, med solid muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

Du kommer fra utviklerbakgrunn, med en stor interesse for Infrastruktur og Sky / eller fra Infrastruktur bakgrunn, med en stor interesse for orkestrering, automatisering, kode og sky 

 • Pliktoppfyllende og opptatt av å ta ansvar for å få gjennomført aksjonene og oppgavene som ligger hos teamet
 • Ujålete og villig til å få jobben gjort sammen med dine kollegaer
 • Opptatt av sikkerhetskultur og etterlevelse av bedriftens verdier
 • Opptatt av egen og andres utvikling, faglig og personlig
 • Vi tror du er strukturert, og fullfører det du starter

Vi tilbyr

 • Utfordrende oppgaver i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag
 • Mulighet til å være med å utvikle fremtidens helsetjenester med bruk av IKT
 • Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Lokaler i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Morten Vågen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
920 14 935
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen