Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker erfaren seniorrådgiver med kompetanse om medisinsk-teknisk utstyr (MTU) og interesse for sikkerhet

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Grimstad, Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Avdeling Sikkerhet i Sykehuspartner HF er i vekst og vi søker erfaren seniorrådgiver med medisinsk-teknisk utstyr (MTU) kompetanse med interesse for sikkerhet til et av våre kontor ved Grimstad eller Skøyen. Vi søker etter deg med en faglig sterk og erfaren bakgrunn som medisinsk teknisk rådgiver.

Sykehuspartner HF er spesialisthelsetjenestens største databehandler, vi leverer IKT-, HR- og prosjekttjenester til sykehus fra Flekkefjord i sør-vest til Tynset i nord-øst. Hver dag er rundt 80 000 ansatte og nærmere 3 millioner innbyggere avhengig av IKT-tjenestene som vi leverer. Sykehuspartner HFs visjon er å være en partner for helsetjenester i utvikling, og den økende digitaliseringen i helsesektoren byr både på store muligheter, men også på utfordringer.

Sykehuspartner HF skal ta i bruk en samhandlingsmodell for MTU i forbindelse med anskaffelse og teknisk design av oppsett av medisinsk-teknisk og bygg-teknisk utstyr. En viktig del av denne samhandlingsmodellen er etablering av en såkalt SystemEvalueringsGruppe ( SEG ).

SEG etableres med ressurser bestående av helseforetaket (HF) og Sykehuspartner (SP).

Basert på en omforent sjekkliste skal SEG velge hovedfordeling av ansvar mellom HF og SP mht. drift og forvaltning. Deretter skal man detaljere ut dette ansvaret i form av en HUKI (ansvarsfordeling mellom HF og SP), og basert på det etablere en Tjenesteavtale mellom HF og SP om forvaltningen av løsningen.

Arbeidsoppgaver

Ivareta rollen som seniorrådgiver i Systemevalueringsgruppe (SEG) på vegne av Sykehuspartner HF, for byggeprosjektene i HSØ sine anskaffelser av medisinsk-teknisk utstyr (MTU) og bygg-teknisk utstyr (BTU).

Seniorrådgiver skal ved deltagelse i SEG sikre at informasjonssikkerhetskrav er ivaretatt i kravspesifikasjon ved anskaffelsen, og ivareta sikkerhetskravene i forbindelse med valg av tjenestemodell for det aktuelle utstyret.

Du vil jobbe i Sikkerhetsavdelingen med over 20 medarbeidere fordelt mellom Grimstad og Skøyen.

Kvalifikasjoner

  • Kandidaten må ha erfaring fra spesialisthelsetjenesten og/eller virksomheter med industrielle styringssystemer og/eller virksomheter med kompleks infrastruktur og/eller virksomheter innenfor kritisk infrastruktur.
  • Kandidaten må ha høy grad av faglig integritet, og sterk dokumentasjonsevne. Kandidaten må kunne jobbe med konkrete, komplekse problemstillinger og bistå til å finne de beste løsningene i samråd med øvrig SEG.
  • Kandidaten bør kunne dokumentere informasjonssikkerhetsmessig kompetanse og –bakgrunn.


Sykehuspartner HF er underlagt sikkerhetsloven. Det er pr. i dag ikke et krav om sikkerhetsklarering for denne stillingen, men et slikt krav kan bli stilt på et senere tidspunkt.

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort


Utdanning

  • Ingeniørfag/realfag
  • Helsefag


Personlige egenskaper

Vi søker etter medarbeider som

  • Trives i et godt, raust og inkluderende miljø med dyktige kollegaer
  • Evner å samarbeide med andre kollegaer, i ulike fagmiljøer
  • Er diplomatisk anlagt
  • Kan motivere, og oppmuntre sine kolleger
  • Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne

Vi tilbyr

Sykehuspartner HF tilbyr et sterkt og inkluderende fagmiljø med stor faglig bredde og kompetanse, og vi jobber med noen av landets mest spennende og komplekse oppgaver innenfor informasjonssikkerhet.
Våre ansvarsområder dekker bl.a. sikkerhetsrådgivning, internkontroll, revisjon, tilgangsstyring, brukeropplæring/awareness, sikkerhets- og risikostyring, og utarbeidelse og forvaltning av ledelsessystemet for informasjonssikkerhet.

Informasjonssikkerhet er en kjernekompetanse i Sykehuspartner HF, og vi rapporterer til virksomhetens administrerende direktør. I tillegg til avd. Sikkerhet har også Sykehuspartner HF et eget CERT (Computer Emergency Response Team) som består av ca 20 medarbeidere.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferds- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstidsordning med mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale.

Stillingen utlyses både i Grimstad og i Oslo.

Vi vil vurdere kandidater fortløpende, oppstart vil være etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Knut Steinar Watne
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
951 66 797
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen