Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Grunndataarkitekter til REMA 1000

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være ansvarlig for livssyklusen til dataflyten for REMA 1000s grunndata og sikre datakvalitet for utvalgt domene? Da har vi muligheten for deg!

Informasjon om stillingen

REMA 1000 sitt Masterdata-team består av 5 ansatte og er ansvarlig for all data som kjøpmannen, butikkansatte, kunder og hele verdikjeden trenger for å få informasjon om varer, butikker, sortiment, leverandører, samt pris & kalkyle. De forvalter også styringsmodellen for masterdata i REMA 1000, styringsmodellen sier for eksempel hvilke ulike fagavdelinger som har beslutningsmyndigheter for de ulike domenene. Avdelingen skal sørge for at REMA 1000 er i stand til å raskt utvikle verdiøkende tjenester som benytter grunndata. At REMA 1000 sine masterdata er oppdatert er viktig for hele virksomheten, og de søker nå etter to personer som ønsker å være en del av arbeidet som grunndataarkitekter.

Som grunndataarkitekt i REMA 1000 har du ansvar for et domene (vare eller ansatt), og du vil samarbeide med hele verdikjeden og andre fagpersoner innen DigIT for å sikre kvalitative data. Dere jobber tett med virksomhetsarkitekter som har ansvar for videreutvikling av systemløsninger og involveres dersom det er behov for å bygge nye systemløsninger. Dere jobber også tett med datavedlikeholder, som har en mer utførende rolle i forbindelse med innfasingsprosesser for nye kategorier som skjer i forbindelse med endringer i pris og sortiment 3 ganger i året. Hvis det er endringer som påvirker domenene, vil dere bli involvert i arbeidet. Dette da dere er involvert i livssyklusen til dataflyten fra a til å.

Du blir tilbudt

 • Konkurransedyktige betingelser
 • REMA 1000 og Reitan Retail har gjennom en årrekke blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i Great Place to Work® sin årlige kåring
 • Fleksibel arbeidstid
 • Sentrale og moderne lokaler på Ensjø
 • God kantineordning/kaffebar
 • Sosiale aktiviteter som filmklubb, fotballcup, aktivitetsdag (REMA games) osv.

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp, forsterke og videreutvikle REMA 1000 sin gjeldende styringsmodell for Master Data Management
 • Sikre datakvalitet for utvalgte domener, oppdaterte informasjon om dataflyt og riktig bruk
 • Monitorer livssyklusen-prosessen "CRUD" (create, read, update, and delete) for grunndata - identifisere forbedringer og sette dem i struktur
 • Kommunisere, veilede og bidra til økt kunnskap om utvalgt domene hos brukerne
 • Ansvarlig for avklaringer rundt grunndata til bruk i nye applikasjoner

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innenfor relevant fagfelt som for eksempel økonomi, informasjonsarkitektur, finans og industriell økonomi (manglende utdanning kan kompenseres med relevant arbeidserfaring innen fagfeltet)
 • Har interesse for og noe kunnskap om informasjonsarkitektur, modellering, strukturering og behandling av data
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Har du i tillegg kunnskap om dagligvarebransjen, supply chain management, personalprosesser, lønnsløsninger eller andre relaterte verdikjeder er det et pluss.

Som person er du:

 • Kvalitetsbevisst
 • Selvstendig
 • Innovativ

Søknadsinformasjon:

 • Søknadsfrist: 05.02.2023.
 • Start: Etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i REMA 1000.
 • Plassering: Gladengveien 2 på Ensjø, sentralt til ved Ensjø T-bane stasjon.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte kandidat@academicwork.no.
 • REMA 1000 mener at mangfold gjør dem rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er! Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Informasjon om bedriften

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. De er en solid virksomhet hvor de har det morsomt på jobb, og samtidig en sterk vinnerkultur som er lønnsom for både kundene, Kjøpmennene og REMA 1000 Norge AS.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen