Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Spesialkonsulent IKT

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
12.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Sykehuspartner ønsker å styre ytelse, tilgjengelighet og kapasitet for våre applikasjonstjenester.

Ved hjelp av tjenestemåling ønsker vi å identifisere problemer med ytelse, tilgjengelighet og kapasitet i applikasjonstjenester, dokumentere når og hvor i sin brukeropplevelse at brukere blir påvirket, samt påvise hvorfor problemene oppstår.

Vi benytter verktøy fra Cisco og Riverbed for Application Performance Management (APM).

Vi ønsker å styrke bemanningen med en ny medarbeider som skal etablere og utvikle måling av tjenestekvalitet i Sykehuspartner. Ønsker du å være med å etablere og videreutvikle området for tjenestemåling slik at sykehusene får mer stabile IKT-løsninger? Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt arbeidshverdag i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag?

Du skal samordne aktivitetene med interne og eksterne aktører, samt påse at arbeidet skjer i tett samarbeid med andre prosjekter. Du må spesialisere deg innen målings- og overvåkningsprodukter.

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norden med stor samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Helse Sør-Øst skal modernisere IKT-infrastrukturen ved sykehusene fremover, noe som bidrar til at dette blir en svært spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, og som gir mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Søknader behandles fortløpende.

Arbeidsoppgaver

 • Etablere og forvalte målinger av tjenestekvalitet
 • Bidra til å automatisere utvalgte prosesser
 • Sikre og vedlikeholde dokumentasjon
 • Behandling av saker på 2. og 3. linje
 • Være en IT-faglig tungvekter og bidra til å heve kompetansenivået i avdelingen

Kvalifikasjoner

 • Høyskole 3-årig, IT
 • Erfaring med tjenestemåling (Application Performance Management) 
 • Erfaring med Cisco-produkter
 • Erfaring med utvikling/scripting, overvåking og/eller drift av IT-tjenester og infrastruktur
 • Kjennskap til ITIL-rammeverket
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig svært godt

Personlige egenskaper

 • Evne til å sette seg inn i prosesser, systemfunksjonalitet og teknologi
 • Nøyaktig, analytisk og strukturert
 • Selvgående med god arbeidskapasitet
 • Flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig
 • Særdeles relevant erfaring, minimum 5år, kan kompensere for krav om utdanning
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Vi tilbyr

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Mulighet for faglig utvikling
 • Et godt og uformelt arbeidsmiljø i en av Norges største IKT-bedrifter
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Mulighet til å bidra i spennende endrings- og utviklingsprosesser
 • Sentral beliggenhet på Skøyen, med kort vei til offentlig kommunikasjon


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kjetil Tarjei Skinlo
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
906 49 989
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen