Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du en jobb med mening og er en dyktig data engineer / ETL-utvikler?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Sykehuspartner HF er spesialisthelsetjenestens største databehandler, vi leverer IKT-, HR- og prosjekttjenester til sykehus fra Flekkefjord i sør-vest til Tynset i nord-øst. Behovet for analyse, rapportering og annen datautnyttelse er stort i Helse Sør-Øst, og behovet vil øke ytterligere i tiden fremover. For å kunne møte dagens og fremtidens muligheter, trenger vi en dyktig og engasjert medarbeider i teamet vårt.

Rapporteringssenteret er en seksjon med ansvar for å videreutvikle og profesjonalisere organisasjonens behov for rapportering både internt og mot våre kunder. Senteret består i dag av 13 høyt kompetente medarbeidere med lang erfaring innenfor rapportering og dataanalyse. Vi leverer data til kunde-, drifts- og virksomhetsrapportering, og fungerer som rådgivere for utvikling av nye rapporter og analyser. Vårt datavarehus er basert Oracle / MS-SQL databaser, Oracle Data Integrator (ODI) som ETL verktøy og med SSAS / Microsoft Power BI som sluttbrukergrensesnitt. Løsningen skal innhente data (via ODI) fra forskjellige datakilder for å lage et felles, kvalitetssikret datagrunnlag. Du bør derfor kjenne til Oracle Data Integrator (ODI) eller andre ETL verktøy.

I rollen vil du både vedlikeholde og utvikle datakilder til vårt datavarehus. Som utvikler vil du sikre integrasjon av nye datakilder til vårt datavarehus. Rollen innebærer også å sikre trygg overlevering til drift, tilpasninger for endringer og oppgraderinger av kildesystemer, og sikre at materielle er tilgjengelig for analyse.  

Arbeidssted er sentralt på Skøyen (Oslo), med kort vei til offentlig kommunikasjon. 

Ønsker du en faglig utfordrende og meningsfylt jobb i en av Nordens største IKT-bedrifter, en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag? Da oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen!

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og forvalte eksisterende datagrunnlag, herunder feilanalyse, feilretting og sikre dokumentasjon av løsning og beslutninger
 • Integrasjon av relevante nye datakilder inn i eksisterende rapporteringsgrunnlag
 • Designe, utvikle og vedlikeholde ETL-logikk via ODI
 • Tilgjengelig gjøre og klargjøre data for analyse
 • Omsette kravspesifikasjon til kode
 • Identifisere feil og mangler
 • Etablere og oppdatere dokumentasjon
 • Samarbeide på tvers av organisatoriske enheter
 • Andre relevante oppgaver må påregnes


Andre relevante oppgaver må påregnes

Kvalifikasjoner

 • Minimum Bachelor innen informatikk eller liknende, relevant erfaring kan erstatte dette kravet.
 • Erfaring med datavarehus/rapportering og ETL-arbeid.
 • Kjennskap til, samt erfaring i bruk av Oracle Data Integrator (ODI) vektlegges høyt
 • God kjennskap til SQL og grunnleggende databaseforståelse
 • God kjennskap til informasjons- og datamodelleringKjennskap til Microsoft sin BI plattform (Power BI, SSIS, SSAS) er ønskelig
 • Generell IKT-faglig innsikt
 • Gode skriftlige og muntlige språkkunnskaper i norsk er et krav da arbeidsspråket vil være norsk

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Ryddig og strukturert arbeidsform
 • Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsegenskaper
 • Evne til å ta beslutninger og arbeide selvstendig
 • Samvittighetsfull, nøyaktig og pålitelig
 • Du er opptatt av å finne løsninger som fungerer godt for brukerne
 • Forbedringsfokusert og villig til å prøve nye metoder og verktøy.


Det vil være en fordel om du har betydelig teknisk interesse og fanger opp nye tekniske løsninger og områder raskt. Vi forventer ikke at du kan alt ved oppstart, men vi forventer at du ønsker å lære og bygge opp din kompetanse

Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Et spennende og kompetent miljø hos en av Norges største IKT-bedrift, preget av samarbeid og selvstendig ansvar
 • Et selskap med et viktig samfunnsoppdrag
 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Langsiktig kompetanseplan med både intern og ekstern opplæring
 • Sentral beliggenhet på Skøyen, med kort vei til offentlige transportmidler
 • Konkurransedyktige betingelser, forsikringsordninger og pensjonsordning
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Sykehuspartner HF er underlagt sikkerhetsloven. Det er pr. i dag ikke et krav om sikkerhetsklarering for denne stillingen, men et slikt krav kan bli stilt på et senere tidspunkt.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Sebastian Alexander Ross
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
909 32 384
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen