Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker UI/UX Designer

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
10.02.2023
Gå til søknadsskjema

24SevenOffice sitt designmiljø vokser, og vi ser etter en UI/UX-designer som kan bli en del av vårt team. Du blir en del av et nytt og voksende Designteam. Sammen blir vi et lag med mål om at vårt produkt skal være brukervennlig, attraktivt, tilgjengelig, konsistent og troverdig.

 

Designteamet utgjør en viktig del av Product Development-avdelingen med over 40 engasjerte medarbeidere som har ansvar for utvikling og leveranse av 24SevenOffice sin produktportefølje. 

Hele utviklingsmiljøet jobber etter smidig metodikk med faste møter som retrospektiv og stand-ups. Hvis du ikke har jobbet slik før kommer du raskt inn i det. 


Dine ansvarsområder: 

 • Research og forarbeid ved nye konsepter og funksjonalitet, og skaffe innsikt gjennom kvalitative og kvantitative metoder som intervjuer, workshops, analyse o.l.
 • Design av komplekse, men brukervennlige grensesnitt fra flyt til ferdige design og prototyper
 • Ivareta etablerte mønstre og design, samt etterstrebe retningslinjer for tilgjengelighet
 • Validering av konsept og design mot stakeholders
 • At brukerne får en helhetlig brukeropplevelse som løser deres behov, både i nye og eksisterende konsepter


Hva kan vi tilby deg som UI/UX Designer i 24SevenOffice:

 • Muligheten til å bli en del av et nytt Design-team hvor man er opptatt av å styrke hverandre i hverdagen
 • Muligheten til å være med på hele reisen til produktet, fra konsept til lansert løsning
 • Arbeide med drivende dyktige kollegaer som er engasjerte i faget
 • Samarbeide tett med hele teamet (PO, Tech lead, Developers og QA)
 • En arbeidshverdag som preges av mye ansvar, høyt tempo, struktur og kreativitet
 • Faste fagdager hvor du får muligheten til å holde deg oppdatert og eget årlig budsjett for kursing


Vi ser etter deg som:

 • Har høyere utdannelse fra høyskole/universitet. Relevant erfaring kan kompensere for mangel på høyere utdannelse.
 • Har minimum 3 års relevant erfaring, gjerne knyttet til interaksjonsdesign, brukerreiser og innsiktsarbeid  
 • Er vant til å bruke Figma eller lignende verktøy 
 • Er kjent med bruk av designsystem og prinsipper for tilgjengelighet
 • Ønsker å utfordre deg selv kreativt i et komplekst system


Som person liker du å jobbe i team og deler gjerne din kunnskap med andre. Du etterstreber det beste sluttresultatet og har en helhetlig tankegang i arbeidet ditt. Du er opptatt av høy kvalitet, og du har et stort engasjement og ønske om å utvikle deg selv. Du kjenner deg igjen i og vil bidra til en kultur som preges av tillit, modighet og nysgjerrighet.

Arbeidsplassen er enten i Oslo eller Skien. Vi har også kontor på Notodden og mulighet til å benytte seg av hjemmekontor. 


Om 24SevenOffice: 

Da vi startet 24SevenOffice i 1997 bestemte vi oss for å gjøre noe ingen hadde gjort før oss: Vi skulle utvikle et helt skybasert forretningssystem - lenge før noen visste at internett kunne brukes til å kjøre en applikasjon. Fra å være en liten gjeng på et kontor i Porsgrunn, er 24SevenOffice i dag en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA. Våre 200 ansatte jobber hver dag med å styrke våre 59 000 kunder for fremtiden, og vi har høye ambisjoner for videre vekst.

Våre kjerneverdier er tillitsfull, modig og nysgjerrig og vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden. Vi håper at du som leser dette kjenner deg igjen i verdiene og visjonen og kanskje blir enda mer nysgjerrig på oss?

***

Vi vet at tro på egne kvalifikasjoner kan føre til at vi ikke alltid møter spektakulære kandidater. Ikke la det hindre deg fra å søke – vi vil gjerne høre fra deg!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen