Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Framti søker student til svært spennende stilling!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.02.2023
Gå til søknadsskjema

Er du en racer i Photoshop og ønsker å opparbeide deg svært relevant erfaring i tillegg til studiene? Ønsker du å ta en del i et fremtidsrettet selskap og et av Nordens mest spennende innovasjonsmiljø? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

Framti startet som Scandinavian Tooling and Production (STP) i 1999. Selskapet ble etablert av to sivilingeniører med én viktig ting til felles: lang erfaring med produktutvikling. Vi startet STP for å utvikle og produsere fysiske produkter. Det har vi fortsatt med – i mer enn 20 år.

Vi lever for å skape verdier for våre kunder. Vi som jobber i Framti elsker å hjelpe innovative produkter med å se dagens lys, og arbeider hver eneste dag med å levere de beste, mest kompetente og mest kostnadseffektive produksjonsløsningene.

Med på denne reisen er vi nå på utkikk etter en dyktig student som vil bidra til å påvirke framtiden. I stillingen vil du jobbe med visualisering og mock-ups primært ved å benytte Photoshop og vil også arbeide med 3D-modelleringsverktøy.

Hvorfor jobbe hos Framti?

 • Du vil få muligheten til å opparbeide deg svært relevant erfaring i tillegg til studiene og et verdifullt nettverk i næringslivet
 • Du vil få en fot innenfor et av Nordens mest spennende innovasjonsmiljø og mulighet til å påvirke fremdriften
 • Du vil jobbe tett med råflinke og kompetente kolleger med mange års fartstid i bransjen
 • For riktig kandidat kan det være interne utviklingsmuligheter i selskapet på sikt
 • Flotte og herskapelige lokaler i hjertet av Trondheim Sentrum

Vi søker deg som

 • Er student innenfor relevant utdanningsretning og er knallgod i Photoshop
 • Har erfaring med Adobepakken som eksempelvis Illustrator, InDesign og andre tegneprogram
 • Har erfaring med 3D modellering, eksempelvis innen SolidWorks
 • Behersker norsk og/eller engelsk på et erfarent nivå


Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å legge inn en søknad allerede i dag!

Vedlagt til din søknad ønsker vi at du legger ved eksempelarbeid ved bruk av Photoshop og evt. andre modelleringsverktøy. Vi ser frem til å høre fra deg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarlig, etter nærmere avtale
 • Arbeidsomfang: Deltid, omtrent 40%
 • Plassering: Trondheim Sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Framti har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på e-post silje.eidissen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler derfor å søke på stillingen umiddelbart dersom den fatter din interesse, og senest innen 14. februar 2023

Informasjon om bedriften

Framti. Ett moderskip, med tre underselskap: Framti ProductionFramti Technology og Framti Venture. Slik skal vi fortsette å skape framtidens smarte produkter – og være Nordens mest spennende innovasjonsmiljø. Les mer om oss på våre hjemmesider

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen