Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du jobbe som Client Manager i et selskap i sterk vekst?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et ekspansivt og innovativt selskap med fokus på forbrukermarkedet? Har du et sterkt business- og kundefokus? Da ser vi etter deg!

Informasjon om stillingen

InsightOne er i en ekspansiv fase og trenger en entusiastisk Client Manager med på laget for å stryke teamet. De ser derfor etter en engasjert person med sterk interesse for forbrukerdata. I rollen som Client Manager hos InsightOne vil du ha en nøkkelrolle i selskapet. Ditt arbeidsområde vil i hovedsak være Oslo og omegn, og en stor del av arbeidstiden din vil bestå av arbeid med nye og eksisterende kunder. Som Client Manager vil du være en sterk pådriver for selskapets videre vekst, men også for kundeens vekst gjennom å tydelig forstå deres behov i tiden fremover. Som en del InsightOne vil du sitte i førersetet i Norden når det kommer til datadreven markedsføring og vil selge komplekse løsninger til nytte for kunden på både kort- og langsikt.

Du blir tilbudt

 • Gode utviklings- og karrieremuligheter i et selskap som er en av de mest fremgangsrike i sin bransje i Norden
 • Et inkluderende, faglig sterkt og innovativt arbeidsmiljø
 • Gode arbeidsvilkår og betingelser, med grunnlønn og muligheter for provisjon
 • En fremtidsrettet arbeidsplass, med tydelige ambisjoner og vektsmål

Arbeidsoppgaver

 • Oppsøke og utforske forretningsmuligheter i markedet, men også vedlikeholde eksisterende kunder
 • Forstå eksterende og nye kunders «business case»
 • Utarbeide tilbud sammen med analytiker og andre presales-ressurser
 • Sikre og opprette avtaler for lisenser og prosjekter

Vi søker deg som

 • Minst tre års erfaring innen kompleks B2B-salg med gode resultater. Med fordel innen media, data eller markedsføring.
 • Har en brennende interesse for forbrukermarkedsføring og hva som gjør forbrukere forskjellige
 • Du må også ha en grunnleggende forståelse for hva CRM og merkevarearbeid innebærer, og ikke være helt ukjent med hvordan en database ser ut
 • Med fordel har du også høyere utdanning innen markedsføring, salg eller lignende
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Som person er du

 • Kommunikativ & engasjert
 • Nettverker & energisk
 • Selvstendig & entusiastisk
 • Forretningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. InsightOne har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

InsightOne er et banebrytende selskap innen Consumer Insight og datadrevet markedsføring. Vi har vært på det nordiske markedet siden 1993 og har siden tilbudt våre kunder kundeinnsikt og muligheten til å utnytte egne data i markedsføringsarbeidet. I sin bransje er de en av de mest fremgangsrike selskapene i Norden.

InsightOne har kontor i Oslo og i Stockholm og teller i dag over 20 personer med kompetanse varierende fra databasespesialister til kundeanalytikere og salgsinnsiktskonsulenter, i tillegg er arbeidsstaben er i stadig vekst. Kundene består i hovedsak av de store B2C-selskapene som Elkjøp, SAS, KappAhl, Volvo Cars, Coop, IKEA, KLP, TryggHansa, mm. De som jobber i InsightOne i dag får jobbe med disse selskapene og deres utfordringer innen CRM-arbeid samt med strategier for hvordan deres segmenter og målgrupper ser ut.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen