Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Flytoget søker IKT-servicemedarbeider!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.02.2023
Gå til søknadsskjema
Er du serviceminded, teknisk anlagt og ønsker å jobbe for en av Norges sterkeste merkevare?
Da er det kanskje deg vi ser etter! Nå har du mulighet til å bli en del av et spennende selskap med et godt arbeidsmiljø og gode muligheter for faglig utvikling.

Flytoget søker en serviceinnstilt medarbeider som kan bistå med å løse diverse daglige driftsoppgaver i samarbeid med Flytogets driftspartner. Som IKT-servicemedarbeider vil du ha ansvar for innkjøp, mottak og oppfølging av Flytogets enheter, som iPad-er, PC-er, IT-utstyr og telefoner. Det vil være din oppgave å være on-site daglig, og sørge for fungerende teknisk utstyr på alle flytogets lokasjoner og møterom, samt være ansvarlig for at iPad-er/mobiler på togene fungerer. I tillegg vil vedlikehold av relevant dokumentasjon, brukeradministrasjon, brukergjennomganger og oversikt over IT-lageret være sentrale oppgaver. Du vil også holde i interne eposter og utvalgte fagsystemer.

Som IKT servicemedarbeider inngår du i avdelingen for IT og teknologi bestående av 10 personer, og rapporterer til IT-drifts- og sikkerhetssjef.

Kvalifikasjoner

  • Du har fagbrev innen IKT-servicefag eller annen høyere teknisk utdannelse
  • Du har erfaring med teknisk brukerstøtte
  • Arbeidsspråk Norsk (Svensk/Dansk alternativt) og Engelsk

Vi tror du vil trives i denne stillingen hvis du har disse personlige egenskapene: Du evner å forstå brukernes behov, du er glad i å ta ansvar og jobber selvstendig. Det er viktig at du er opptatt av kvalitet og derfor er du nøyaktig og punktlig. Du er serviceminded av natur og er proaktiv, positiv og uredd.

Hvorfor vil du jobbe i Flytoget? Du vil få mulighet til å jobbe i en bedrift som har flat organisasjonsstruktur med korte beslutningsveier, i en bransje som er i stor endring.

I Flytoget er vi et mangfoldig miljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse og er opptatt av å spille hverandre gode. Vi vet at et stort mangfold blant våre ansatte er en stor styrke for oss, og er derfor opptatt av å sikre mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønnene, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsavtale og subsidierte fribillettordninger, og mulighet til å kjøre Norges eneste hurtigtog så ofte du vil. I tillegg har vi moderne kontorlokaler med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum og panoramautsikt over alle togsporene på Oslo Sentralstasjon.


Søknadsfrist: 20.02.2023 Arbeidssted: Oslo sentrum

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Capus AS ved Senior Rådgiver Kjersti Blair på e-post kjersti.blair@capus.no  /tlf 91 33 37 78 eller Rådgiver Research og Analyse Axel Aasen på e-post axel.aasen@capus.no  /tlf 98 02 45 51.
 

Om arbeidsgiveren

Flytoget er et høyhastighetstog som bringer passasjerer til og fra Oslo Lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har en topphastighet på 210 km/t.

Flytoget er en av Norges sterkeste merkevarer og tilbyr et produkt som våre kunder er svært fornøyd med. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (96%). Selskapet er en attraktiv arbeidsplass med medarbeidere som er stolte av produktet og som gir alt for at selskapet skal lykkes videre.

Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og Fiskeridepartementet. Se årsrapport på www.flytoget.no. Flytoget er i forhandlinger med Jernbanedirektoratet om å operere mer av togtrafikken på Østlandet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen