Caspeco søker Account Manager!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Dagens Caspeco oppsto i 2006 – i møtet mellom en legendarisk restaurantør og en smart Uppsala-student. Per Söderqvist hadde drevet en rekke populære restauranter, men med blandet økonomisk suksess. Da han drev restaurant i Uppsala, ansatte han en sommerpraktikant for å hjelpe ham med å holde styr på utgifter, inntekter, marginer og bemanning. Ved hjelp av et egenutviklet excel-ark kunne Per Söderqvist over natten skaffe seg en helt ny oversikt – og lønnsomheten steg. 
 
I dag tilbyr Caspeco fire komplette systemer for restaurant- og beøksnæringen. Vi kaller dem Booking, Kassa, Personal og Analyse. Selskapet består i dag av ca 100 ansatte, 2500 kunder(i Sverige) i en organisasjon hvor beslutningsveiene er korte, hver ansatt utgjør en forskjell, og nye ideer og initiativ belønnes.?Vi søker nå etter en Account Manager i Oslo for vår fortsatte vekstreise!  

Din rolle som Account Manager 

I rollen som Account Manager vil du være med å bygge vekst i det norske markedet, som i dag består av ca. 30 kunder.?I?vekstreisen vil du selv stå for hele salgsprosessen, fra leting til forretning. Du bidrar til å bygge et salgsteam på sikt og du bygger din egen pipeline av kontakter, leads, muligheter og kunder. 

Du vil lære opp og utfordre kunder til å automatisere og digitalisere deres organisasjon og drift. Du vil jobbe tett med Country Manager i Norge og være den tredje personen som blir med på vekstreisen. Når det er sagt, er det ditt eget ansvar og drivkraft som er avgjørende for å skape din egen suksess. 

Dine kvalifikasjoner 

For å lykkes i rollen som Account Manager ser vi at du har en evne til å skape nye relasjoner, forstå kundenes behov og transformere disse til løsninger, du har din egen drivkraft og indre motor til å prestere og utvikle. Vi tror at du har en sterk problemløsningsevne og liker å jobbe forretningsdrevet mot mål. Du liker å knytte nye kontakter og selge! Vi ser etter deg som har mange års erfaring innen B2B salg i restaurant- eller serveringsbransjen, eller lang erfaring fra å jobbe i restaurantbransjen. 
 
Høres rollen som Account Manager interessant ut? Utvelgelsen skjer fortløpende, så ikke nøl med å søke i dag! I denne rekrutteringsprosessen vil det bli lagt stor vekt på personlige egenskaper. Vi ser frem til å høre fra deg. 

Ta kontakt med Seniorrådgiver Tom Erik på tlf. 920 88?686 dersom du har noen spørsmål.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen