Systemkonsulent søkes til Vitec Megler!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en supportrolle med mulighet for ansvar på sikt? Vitec Megler ser nå etter sin neste systemkonsulent som ønsker å ta del i et varmt arbeidsmiljø med mulighet for store utviklingsmuligheter. Høres dette ut som noe for deg? Da anbefaler vi at du leser videre!

Informasjon om stillingen

Vitec Megler AS er markedsledende leverandør av programvare til eiendomsmeglerbransjen. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling, og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere, utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere helt siden 1995. Nå åpner avdeling for kundeservice dørene for sin neste kollega. Avdelingens hovedoppgaver er å supportere, kurse og feilsøke systemet for våre kunder. Henvendelsene kommer som regel fra meglerforetakets eget supportapparat, administrator eller superbruker, eller fra en partner som leverer tjenester via vårt API. Henvendelsene dreier seg om bruk og konfigurasjon av systemet, undersøkelse av problemstillinger, feilsøking og testing av mulige systemfeil, og bestilling av tjenester som opplæring eller konfigurasjonsarbeid.

Videre jobber kundeservice også med prosjekter, oppstart av nye kunder og leverandører, workshops og kurs, kunnskapsbase og "hjelp til selvhjelp" for kundene.

Du vil ha en viktig rolle i forbindelse med kundebehandling og videreutvikling av systemet samt tjenestene vi leverer, og å bidra til generell kvalitet på hele leveransen. Du vil også være ansvarlig for din egen kundeportefølje, og du vil fungere som deres kontaktperson sammen med KAM-apparatet.

Du blir tilbudt

 • 5 ekstra betalte fridager i året
 • Firmaturer med alle hovedkostnader inkludert (reise, overnatting, hovedmåltider, felles arrangementer)
 • Fleksitid-ordning
 • God ordning med lunsj i kantine og flere andre fordeler
 • Flotte kontorer i hjertet av Oslo

Arbeidsoppgaver

 • Besvare og behandle henvendelser via telefon, selvbetjeningsportal og e-post
 • Supportere kunder i bl.a. systemkonfigurasjon, undersøke problemstillinger, feilsøking og testing av potensielle systemfeil
 • Bistå i oppstarten for nye kunder og leverandører
 • Dokumentere utført arbeid ihht gjeldende avtaler og rutiner
 • Kundeoppfølging i samarbeid med KAM-apparatet
 • Bidra i testing av nye systemversjoner


Økt kompetanse og innsikt vil åpne for flere oppgaver etter hvert, og vi håper du har et indre ønske om å bidra med for eksempel kursing, systemtesting og prosjektledelse på sikt.

Vi søker deg som

 • Har erfaring med kundebehandling, support, service innen programvare
 • Har stor interesse for teknisk support og setter god service høyt
 • Gjerne har erfaring med prosjektledelse innenfor software/IT/Prince2 sertifisering (dette kan være en fordel, men er ikke et krav)
 • Gjerne allerede har kjennskap til eiendomsmeglerbransjen eller programvaren Next Megler Suite (dette kan være en fordel, men er ikke et krav)


Som person er du uredd og ser løsninger fremfor problemer. Du setter deg lett inn i nye fagområder, involverer andre kollegaer dersom det er nødvendig og har evne til å dele kunnskap med andre. Utover dette er det viktig at du er god kommunikativresultatorientertløsningsorientert og selvstendig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse
 • Plassering: Biskop Gunnerus´s gate 14A, 0185 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vitec Megler har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er i dag ca. 40 ansatte og er en del av Vitec Software Group. Vi er ledende leverandør av fagsystem innen eiendomsmeglerbransjen. Vi utvikler, leverer og supporterer fagsystemet Next Megler Suite med tilhørende API. Vitec Software Group er ledende innenfor Vertical Market Software i Norden. Vi utvikler og leverer standardprogrammer for forskjellige nisjer. Vitec vokser gjennom oppkjøp av veldrevne og etablerte programvareselskap. Konsernets overordnede prosesser sammen med medarbeidernes inngående kunnskaper om kundens lokale marked skaper gode forutsetninger for videreutvikling og fortsatt innovasjon. Vitec har 1 050 medarbeidere, er notert på Nasdaq Stockholm og hadde en omsetning på SEK 1 571 millioner i 2021. www.vitecsoftware.com

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen