Sales Development Representative

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en passion for salg og markedsføring? Har du lyst til å være med å bygge et nyoppstartet team i vår internasjonale organisasjon? Nå søker vi vår første Sales Development Representative som skal ha hovedansvar for å attrahere og engasjere nye potensielle kunder! 

 

Som Sales Development Representative vil du bli en del av Sales Enablement-teamet som er en del av vår dynamiske og internasjonale Sales-organisasjon. Din hovedbase vil være på vårt flotte Oslo-kontor, i Inkognitogata 33 midt på Solli plass. Vi ser etter deg som er har rukket å skape strålende resultater fra salg, har en passion for samspillet mellom Marketing og Sales og har lyst på mer ansvar og karrieremuligheter!


Ditt ansvar:

 •  Være proaktiv i å oppsøke og kontakte potensielle kunder innenfor gitte ICPer.
 •  Skape produktbevissthet hos potensielle kunder.
 •  Kvalifisere targets, med ansvar for å skape den første kundekontakten. Du jobber helhetlig med å administrerer og vedlikeholde pipeline.
 •  Håndtere inngående leads, via telefon, mail og chat.
 •  Booke kvalifiserte salgsmøter med beslutningstakere fra ulike bedrifter og du er en pådriver i arbeidet mot felles måloppnåelse for salgsavdelingen. 


Hva kan vi tilby deg: 

 • Muligheten til å bygge det råeste SDR-teamet i bransjen og å spille en nøkkelrolle i et konkurransedrevet miljø.
 • Bidra til å ta potensielle kunder tidlig i salgstrakten til neste nivå.
 • Store karrieremuligheter i et selskap i rask omstilling og vekst.
 • Bli kjent med norsk og nordisk næringsliv i mange ulike bransjer og bygg attraktiv erfaring for fremtiden hos oss. 
 • Bli en del av et ambisiøst salgsteam som utfordrer og utvikler hverandre. 


Vi søker deg som: 

 • Har fullført høyere utdanning med solide akademiske resultater.
 • Har skapt strålende resultater fra arbeid med oppsøkende salg og/eller markedsarbeid i minimum 2 år. 
 • Er uredd og profesjonell og lykkes i å skape tillit som det første kontaktpunktet med kunden på telefon. 
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig. Du er er også komfortabel med å kommunisere engelsk i jobbsammenheng. 
 • Har erfaring med moderne CRM-verktøy.

Vi vet at personlige egenskaper er meget viktig for å lykkes og trives i din nye rolle hos oss. Vi ser etter deg som er en svært dyktig relasjonsbygger og lykkes i å skape tillit raskt i kontakt med beslutningstakere. Du er meget iherdig og trives når du blir utfordret med høye målsetninger over tid. Du brenner for å jobbe mot tydelige mål og drives av å være en top performer i ansvaret du har. Du er en naturlig lagspiller og har en sterk motivasjon for at teamet og laget skal lykkes sammen. 


Vi gleder oss til å høre fra deg! Du søker ved å laste opp CV, vitnemål med karakterkort og motivasjonstekst. Om 24SevenOffice:

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt, fremoverlent og ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de ti-tusenvis av kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye mye mer. Vårt produkt, sammen med våre folk, har siden 1997 styrket kunder verden over for fremtiden. Vi jobber dedikert og iherdig for å levere et produkt og kundeopplevelser i verdensklasse. 

Vi er utrolig stolte av alle våre kunder og partnere, som vi vokser sammen med og hjelper å realisere sitt fulle potensiale. På kundelisten har vi blant annet HSB i Sverige, som har automatisert sitt fakturamottak med AI, og Pfizer i USA, som benytter selskapets løsninger for lager- og produksjonsstyring på tvers av Nord-Amerika. I tillegg til våre løsninger innen økonomi og administrasjon, tilbyr 24SevenOffice også integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer. Dette gir kundene våre muligheten til å enkelt integrere sine løsninger med andre verktøy de allerede bruker i sitt daglige arbeid. 24SevenOffice jobber aktivt og målrettet for å redusere vårt klimaavtrykk og bidra til en bærekraftig utvikling.

Nå skal vi vokse videre i verden, sammen med flere superstjerner med passion for teknologi, forretningsutvikling og lagspill. Er du den som skal ta oss til nye høyder? I så fall: Velkommen til 24SevenOffice - Velkommen hjem! 


Spørsmål rettes til

Amalie Iversen
tlf: 97487383

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen