Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

1. linjesupport med erfaring innen service og IT!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med IT-support i et selskap i vekst? Ironstone AS søker deg som brenner for kundeservice og ønsker å bygge videre på sine IT ferdigheter!

Informasjon om stillingen

Vår samarbeidspartner Ironstone søker nå etter en 1.linjesupport til sine kontorer midt i Oslo sentrum. De ser etter deg med kompetanse innen Microsoft Azure, Microsoft 365 og Exchange, som brenner for å yte god service. Tiltredelse i stillingen er snarest, med varighet ut juni i første omgang. Du vil jobbe med support og administrasjon på ulike platformer, hvor god kommunikasjon til kunden er sentralt for å lykkes i stillingen.

Arbeidsoppgaver

 • Mottak, feilsøking og feilretting av brukerhenvendelser
 • Administrasjon av brukere i Azure AD
 • Exchange administrasjon
 • Fjernstyring av PC over Teamviver

Vi søker deg som

 • Har erfaring med Microsoft 365 og/eller Microsoft Azure
 • Har erfaring innen support og/ eller service
 • Gode ferdigheter i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Det viktigste er hvordan du er som person:

 • Serviceinnstilt og opptatt av den gode kundeopplevelsen
 • Strukturert
 • Serviceorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Ironstone har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Ironstone er et IT-selskap i stor vekst!

Ironstone er et av norges raskest voksende IT selskap, og har et tett samarbeid med Microsoft siden oppstarten i 2016. Ironstone er opptatt av å hjelpe bedrifter med å øke effektivitet og produktivitet, som har resultert i vekst. De ønsker å være den beste forretningspartneren, samtidigt som de legger fokus på en god arbeidsplass. De ser verdien av en god kultur og sterkt samhold, og organiserer sosiale aktiviteter hver måned. Totalt har Ironstone åtte kontorer i Norge og Sverige, og deres drivkraft for å oppnå suksess er deres fokus på en fantastisk kundeopplevelse.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen