Partner Sales Executive

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du lykkes med å skape strålende salgsresultater innen ERP/regnskapssystem og ønsker mer ansvar og personlig utvikling? Nå ser vi etter en ambisiøs og relasjonsbyggende kollega som har lyst til å ta vår partner satsning til nye høyder!

 

Som Partner Sales Executive vil du bli en del av Enterprise Sales-teamet som er en del av vår dynamiske og internasjonale Sales-organisasjon. 24SevenOffice har et eget dedikert Partner-team med faglige dyktige Partner Account Managers som har ansvar for oppfølgingen av porteføljen av eksisterende regnskapspartnere. Som Partner Sales Executive vil du være bindeleddet mellom Sales-avdelingen og Partner-teamet. Du vil ha et dedikert ansvar for å lykkes med å lande nye regnskapspartnere og å skape vekst hos eksisterende regnskapspartnere, i tett samarbeid med Partner-teamet. 


Din hovedbase vil være på vårt flotte Oslo-kontor, i Inkognitogata 33 midt på Solli plass. Du vil samarbeide tett med dine kolleger i Norge, men også i de andre nordiske landene der 24SevenOffice har kontorer. 


Ditt ansvar:

 •  Ekspandere porteføljen til 24SevenOffice innen regnskapsbyråer.
 •  Lykkes med å lande nye regnskapspartnere i samarbeid med Partner-teamet.
 •  Bygge pipeline av potensielle regnskapspartnere og jobbe langsiktig og strategisk inn mot regnskapsbransjen.
 •  Bidra til å utvikle 24SevenOffice sitt partner-program til å bli markedets mest konkurransedyktige.

Hva kan vi tilby deg: 

 • Muligheten til å jobbe med fremoverlent teknologi i en bedrift som har skapt et solid partner fundament i bransjen. 
 • Personlig og faglig utvikling, i en nyopprettet stilling som fordrer mye ansvar og mange karrieremulighet. 
 • Faglig dyktige kolleger med med en passion for lagspill og å nå felles mål. 
 • Bli en del av et ambisiøst salgsteam som utfordrer og utvikler hverandre. Hos oss står faglig utvikling i fokus, og vi benytter moderne salgsverktøy og salgsmetodikk for å nå vårt fulle potensiale. 


Vi søker deg som: 

 • Har fullført høyere utdanning med solide akademiske resultater.
 • Har skapt strålende resultater fra løsningssalg av ERP/regnskapssystem. Vi ser etter deg som har minimum 5 års relevant erfaring med dette.
 • Er salgsfaglig og teknisk nysgjerrig og brenner for å være en stødig sparringspartner for beslutningstakere.
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig. Du er er også komfortabel med å kommunisere engelsk i jobbsammenheng. 

Vi vet at personlige egenskaper er meget viktig for å lykkes og trives i din nye rolle hos oss. Vi ser etter deg som er en svært dyktig relasjonsbygger og lykkes i å skape tillit raskt i kontakt med beslutningstakere. Du brenner for å jobbe mot tydelige mål og drives av å være en top performer i ansvaret du har. Fordi dette er en nyopprettet stilling tror vi det er spesielt viktig at du er fleksibel og har en indre driv til å jobbe selvgående for å skape fremdrift innenfor ditt ansvarsområde. Gode samarbeid internt er nøkkel for å lykkes i rollen, derfor er du en naturlig lagspiller som har en sterk motivasjon for at teamet og laget skal lykkes sammen. Vi gleder oss til å høre fra deg! Du søker ved å laste opp CV, vitnemål med karakterkort og motivasjonstekst. 


Om 24SevenOffice:

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt, fremoverlent og ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de ti-tusenvis av kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye mye mer. Vårt produkt, sammen med våre folk, har siden 1997 styrket kunder verden over for fremtiden. Vi jobber dedikert og iherdig for å levere et produkt og kundeopplevelser i verdensklasse. 

Vi er utrolig stolte av alle våre kunder og partnere, som vi vokser sammen med og hjelper å realisere sitt fulle potensiale. På kundelisten har vi blant annet HSB i Sverige, som har automatisert sitt fakturamottak med AI, og Pfizer i USA, som benytter selskapets løsninger for lager- og produksjonsstyring på tvers av Nord-Amerika. I tillegg til våre løsninger innen økonomi og administrasjon, tilbyr 24SevenOffice også integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer. Dette gir kundene våre muligheten til å enkelt integrere sine løsninger med andre verktøy de allerede bruker i sitt daglige arbeid. 24SevenOffice jobber aktivt og målrettet for å redusere vårt klimaavtrykk og bidra til en bærekraftig utvikling.

Nå skal vi vokse videre i verden, sammen med flere superstjerner med passion for teknologi, forretningsutvikling og lagspill. Er du den som skal ta oss til nye høyder? I så fall: Velkommen til 24SevenOffice - Velkommen hjem! 


Spørsmål rettes til

Christoffer Fernsjø
tlf: 45436454

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen