Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Gabler er i vekst og søker etter en ny kompetent systemutvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
.NET, C#, Microsoft, programmering, systemutvikling, Utvikling, web
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Gabler forvalter og utvikler i dag en større applikasjonsportefølje for løsninger og integrasjoner innenfor pensjonsforvaltning og medlemsportaler innen offentlig og privat pensjon. I forbindelse med at Gabler flytter mer utvikling internt, samt en generell økning i arbeidsmengde søker nå Gabler etter en faglig dyktig systemutvikler.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Gabler forvalter og utvikler i dag en større applikasjonsportefølje for løsninger og integrasjoner innenfor pensjonsforvaltning og medlemsportaler innen offentlig og privat pensjon. I forbindelse med at Gabler flytter mer utvikling internt, samt en generell økning i arbeidsmengde søker nå Gabler etter en faglig dyktig systemutvikler.

ARBEIDSOPPGAVER

Gabler vil nå bygge opp et nytt utviklingsteam som vil få ansvaret med forvaltning og utvikling av deres applikasjonsportefølje. Deres løsninger og integrasjoner er integrert mot offentlige tjenester (NAV, Norsk Pensjon etc), investeringsfond, lønn, regnskap og aktuartjenester.

Gabler forventer ikke at du har du inngående kjennskap til deres forretningsområde, men vil kunne tilby deg muligheten til å samarbeide tverrfaglig med svært kompetente kolleger.

Som systemutvikler hos Gabler vil dine viktigste arbeidsoppgaver være:

Utvikling av klient- og serverapplikasjoner
Utvikling mot web
Utvikling av back-end komponenter og web services
Integrasjon
Utvikling av rapport / rapportløsninger
Utvikling mot database

VI SØKER DEG SOM

... har fått god erfaring med både programmering og systemutvikling. Vi forventer at du har fått erfaring med de oppgaver / løsninger du vil arbeide med hos Gabler, og at din bakgrunn vil komplemtenere et allerede kompetent team. Du vil få en viktig rolle og med den ha stor påvirkning for hvordan systemene vil bli forvaltet og videreutviklet.

I og med at flere av Gabler sin løsninger er bygget opp med teknologier fra Microsoft så tror vi det er en nødvendig forutsetning at du er komfortabel med Visual Studio, .Net og C#.

Hva gjelder din utdannelse så forventes det at du har høyere relevant utdannelse fra høgskole eller universitet.

Vi tror også at rett person har lidenskap og nysgjerrighet for utvikling som fag og teknologi generelt. Du bør være analytisk og evne å arbeide systematisk med komplekse problemstillinger. Hos Gabler arbeides det etter smidige metodikker og tverrfaglig og vi håper at du trives med å dele egne erfaringer, samtidig håper vi at du drar nytte av dine kollegers kunnskap.

HVORFOR BØR DU VURDERE Å SØKE DENNE STILLINGEN HOS GABLER?

Gabler vil gi deg interessante og krevende arbeidsoppgaver; en hverdag som vil gi deg varierte arbeidsoppgaver og utfordringer.
En arbeidsplass som tenker langsiktig og som vil at du skal kunne utvikle deg internt.
Attraktiv beliggenhet, fleksibel arbeidstid og gode betingelser
Du vil få muligheten til å arbeide i et attraktivt selskap som er en del av et solid og velrenommert konsern

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Gabler er markedets ledende sourcing- og konsulenthus innen pensjon, investering og forsikring. Selskapets historie strekker seg tilbake til 1988, og selskapet har i dag 75 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Bergen og Kristiansand. Du kan lese mer om selskapet på deres egne nettsider

HAR DU SPØRSMÅL VEDRØRENDE DENNE STILLINGEN?
MAGNUS BREISTEIN ELLER EN AV KOLLEGAENE I REKRUTTERINGSTEAMET SVARER DEG GJERNE PÅ TEKNOLOGI@ACADEMICWORK.NO
ANGI ANNONSE-ID I DIN E-POST: 14963525
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen