Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Oracle

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Capgemini er et av verdens største IT-konsulentselskap med over 180 000 ansatte globalt. I Norge har vi rundt 1100 konsulenter som jobber med en rekke interessante oppdrag i sektorer som olje & gass, offentlig, telekom og bank & finans. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Fredrikstad. Capgemini er representert i mer enn 40 land og omsatte for 11,9 milliarder euro i 2015.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
arkitektur, Bank, Finans, ledelse, nettverk, Oracle, systemutvikling
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Våre applikasjonrådgivere er bindeleddet mellom forretning og IT hos våre kunder. Vi har rådgivere innen HR, Økonomi, Innkjøp og Logistikk. Vi arbeider tett med kunden for å løse deres forretningsmessige utfordringer ved å kombinere overordnet strategi med forretningsinnsikt og teknologi.

Hva får du jobbe med?
Du får jobbe operativt mot flere store kunder og med et standardisert metodeverk. Som applikasjonsrådgiver i Capgemini får du arbeide i prosjekter enten med team bestående av våre egne konsulenter eller med team fra kunden. Prosjektene varierer i kompleksitet, størrelse og varighet, fra mindre prosjekter som går over noen måneder til store komplekse programmer som pågår over flere år. De større komplekse prosjektene kjennetegnes gjerne ved at de også har et større innslag av konsulentbistand fra India, i tillegg til lokale funksjonelle rådgivere.

Hva ser vi etter?
Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivning innen applikasjonsutvikling eller forvaltning. Du har god prosessforståelse og arbeidet med prosjekter fra konsept til utrulling og forvaltning. Du har gjerne erfaring og interesse for skybaserte tjenester. For oss er det viktig å kunne dokumentere kunnskap. Vi legger derfor vekt på sertifiseringer fortrinnsvis på moduler innen Oracle eBusiness Suite, Peoplesoft eller skytjenester fra Oracle. Dokumentert domenekunnskap innen HR, Økonomi og Regnskap eller Logistikk er også ønskelig.

Hvorfor velge Capgemini?
Frihet og et inkluderende arbeidsmiljø
I Capgemini blir våre ansatte sett, hørt og inkludert. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere. Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. I Capgemini får du spennende utfordringer hos kunder innen privat og offentlig sektor.

Karriere og utvikling
Vi har store tanker på vegne av våre kunder og oss selv. Dette krever fokus på fremtidsrettet kompetanseheving og karriereplanlegging. Våre kunder og ansatte krever kontinuerlig kompetanseutvikling. Som ansatt hos oss får du mulighet til å utvikle deg. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs.

Et godt liv med Capgemini
Noen ting skal bare finnes, som for eksempel gode pensjons- og helseforsikringsordninger. Videre ønsker vi å legge til rette for at du kan nyte det gode liv også utenfor jobb. Capgemini har firmahytter for sine ansatte, subsidiert treningsavgift, sosiale- og sportslige arrangementer, for å nevne noe. Vi investerer i i en god og trygg hverdag for våre ansatte, og bidrar til en god og tilfredsstillende balanse mellom jobb, fritid og familie.

Nåtidens utfordringer – fremtidens løsninger
Capgemini har noen av Norges største fagmiljøer innen systemutvikling, IT-prosjektledelse, Business Intelligence og arkitektur. Vi bruker spissteknologier som verktøy for å skape innovative og unike kundeløsninger. Våre prosjekter og oppdrag og mulighetene du har til å påvirke fremtiden, skiller oss fra andre organisasjoner. Hos oss blir du en del av Norges fremste fagmiljøer preget av yrkesstolthet og en glødende interesse for teknologi, ledelse og smidige metoder.

Stort selskap, lave terskler
Du blir en del av et internasjonalt nettverk i en av verdens største kunnskapsbedrifter. Fra Norge vil du ha muligheten til å jobbe på tvers av landegrenser, sammen med vår ekspertise i andre land. Og til tross for vår størrelse vil du møte både åpenhet og mulighet til å påvirke i prosjekt, overfor kunder og i forhold til ansatte og eksterne. Vi har en flat organisasjon, og det er høyt under taket. Vi oppfordrer til å utfordre sannheter med en innovativ tankegang.

Mangfold
I Capgemini har mangfold et naturlig fokus. Vi trives best med en sammensetning av mennesker med ulik etnisk bakgrunn, en balansert kjønnsfordeling, med forskjellige fagfokus og interesser. Vi trenger ulike roller og typer mennesker for å oppnå det beste resultatet.

Verdier og samarbeid
En viktig del av vår bedriftskultur er et felles sett med ”leveregler” som vi kaller våre 7 verdier; ærlighet, tillit, ydmykhet, glede, lagånd, vågemot og frihet. Våre syv verdier har vært grunnleggende for Capgemini fra begynnelsen. De påvirker hvordan vi møter kunders behov, samtidig som vi respekterer de regler og lover som gjelder i landene vi opererer i. Og de ligger til grunn for god etikk innad i Capgemini og i samarbeid med andre. Samarbeid står sentralt i Capgeminis filosofi, og det utgjør en grunnstein i tjenesteleveransen vår.

Om Capgemini
Capgemini er et av verdens største IT-konsulentselskap med over 180 000 ansatte globalt. I Norge har vi rundt 1100 konsulenter som jobber med en rekke interessante oppdrag i sektorer som olje & gass, offentlig, telekom og bank & finans.

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Fredrikstad. Capgemini er representert i mer enn 40 land og omsatte for 11,9 milliarder euro i 2015.

Kontaktpersoner

Tim Gooris
Telefonnummer: +47 97105309
Beate Nesheim
Telefonnummer: +47 91706481
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen