Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe med support og webutvikling?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
support, web
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Liker du å yte god kundeservice og løse tekniske problemer, samt jobbe med lett utvikling på database og web? Da bør du lese videre!

INFORMASJON OM STILLINGEN

Hos Euro Business School vil du komme inn i et av Norges ledende kompetansesenter innen salg og ledelse. De har en utviklingsavdeling bestående av 5 personer som man vil komme inn i.

Hos EBS vil du få en variert arbeidshverdag der du vil få tekniske utfordringer, samt lære om business og kundeservice. Du vil jobbe med to av deres viktigste produkter, GAP-vision og Euro Business School 24/7. I Euro Business School 24/7 vil du jobbe med å oppdatere nettsidene til kunder, legge opp filer og tilpasse disse, samt bistå kunder med hva deres side skal inneholde.

Stillingen er en 6 mnd bemanning pga foreldrepermisjon i selskapet, men det er muligheter for mer for rett person da dette er en ny stilling i selskapet. De holder til i Helsfyr Atrium med kort vei til kollektivtrafikk.

ARBEIDSOPPGAVER

Bistå kollegaer og kunder med tekniske problemer
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen