Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Relasjonsbyggende selger søkes!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
salg
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Vil du bli del av et miljø som setter teknologi og kundetilfredshet i forsetet? Et miljø som heier på deg som spiller med lagånd, iver og blikket fast rettet mot resultatene du skal oppnå? Du har muligheten nå, for Arkena skal ansette en Account Manager.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Som Account Manager i Arkena får du muligheten til å jobbe med ledende løsninger innenfor medieteknologi. Over 1500 kunder, deriblant kringkastere og telekomoperatører, er i dag daglige brukere av deres tjenester, og nå søker vi deg som vil skape enda flere og fornøyde kunder. Rett person for stillingen har kommersiell legning, en genuin begeistring for å møte nye mennesker og et stort egendriv for å bevege seg mot målet.

ARBEIDSOPPGAVER

Følge opp og utvikle forretninger med eksisterende kunderelasjoner
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen