Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Tester til Timegrip søkes!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Timegrip jobber mot retail med ulike drifts- og styringssystemer. Dette kan for eksempel innebære programmer for optimal bemanning og verktøy for å styre en bedrifts kostnader på en god måte. Etter at du har lest stillingsannonsen og kjenner deg igjen i beskrivelsen ønsker vi å komme i kontakt med deg allerede i dag.

INFORMASJON OM STILLINGEN

TimeGrip's systemer gjør kompliserte og tidkrevende arbeidsoppgaver som budsjettering, planlegging og lønn mer nøyaktig, mer automatisk og mer tidseffektive slik at kundene øker sin verdiskapning. Hos Timegrip vil du møte et åpent landskap og et erfarent arbeidsmiljø med høy takhøyde. Det er 18 ansatte som holder til i trivelige lokaler på Pilestredet. Med stor fokus på kvalitet, salg, utvikling og leveranse vil du bli en del av et selskap som alltid er i utvikling. Selskapet har 10 års erfaring med retailbransjens utfordringer og muligheter noe som gjør at enhver kunde får unike system tilpasset deres kjernevirksomhet.

Vi vil foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Når riktige kandidater er funnet vil annonsen legges ned og dette kan skje før søknadsfristen utløper. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig. Å søke på en stilling hos oss tar mindre enn 2 minutter.

ARBEIDSOPPGAVER

I stillingen som tester hos Timegrip ser du for deg at du er tilgjengelig to dager i uken og du vil i perioden juni og juli kunne støtte avdelingen ytterligere. Som tester vil du bistå med brukertesting av deres systemer som tilbyr fremtidens tjenester og styringsverktøy. Du vil samarbeide med de øvrige personene på avdelingen og især tett med selskapets utviklere. Ettersom du har satt deg inn i testingen, samt blitt trygg på dine rutiner vil du kunne hjelpe til med deres brukermanualer. I denne rollen vil du få følgende ansvarsområder:

Planlegging, vedlikehold, analyse og produksjon av testskript og testdata
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen