Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du ett års internasjonal erfaring fra et av verdens største teknologi-firmaer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Eventyrlysten og åpen for et spennende år i India, hvor du vil lære om landets språk, kultur og industri mens du representerer Norge? Lyst til å få verdifull utenlandserfaring innenfor trygge rammer? Tata Consultancy Services, et av verdens største konsulent-selskap, søker en Kommunikasjons- & Kulturrådgiver til å bistå sin kundeserviceavdeling i Kolkata (Calcutta).

INFORMASJON OM STILLINGEN

Vår kunde, Tata Consultancy Services, driver IT-support og backoffice-oppgaver i India mot det norske forbrukermarkedet for noen av Norges største selskaper. For de Indiske IT-support teamene som jobber her trengs det veiledere som kan hjelpe dem med kunnskap om den norske kulturen og språket, og generelt bistå i deres samhandling med norske bedrifter og kunder.

Til denne støttefunksjonen som Kommunikasjons- & Kulturrådgiver trenger vi nå en motivert, ung kulturbærer som ønsker å gjøre noe helt nytt i et begivenhetsrikt år i India. Du vil jobbe med det internasjonale opplæringsprogrammet ACE, som betyr at du vil være med 20 andre unge, internasjonale ansatte som også skal jobbe i Kolkata. Det vil videre si at ACE-koordinatorer vil hjelpe deg under ditt internship og sørge for trygge rammer, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med andre ambisiøse Young Professionals!

Søknadsfrist: Snarest, vi vil fortløpende gå igjennom søkere og kalle inn på intervju
Oppstart: Etter avtale

Du vil få lønn og matkuponger til å leve godt under ditt opphold, pengene er kun nok til å dekke ditt opphold i India og ikke til å betale eventuelle kostnader du skulle ha i Norge

ARBEIDSOPPGAVER

I rollen som Kommunikasjons- & Kulturrådgiver vil du hovedsakelig bistå et indisk IT-support team. Dette teamet hos Tata Consultancy Services har selvfølgelig sin egen sjef, slik at din rollen i større grad vil være å bistå som en hjelper og veileder i norsk kultur og språk. Således vil dine arbeidsoppgaver være:

Assistere disse førstelinje-support teamene i Kolkata med å forstå skriftlig norsk kommunikasjon som de mottar fra kunden via e-post/klientsystemer
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen